WAY TO RENEW – ONLINE SKRÆDDERI OG REPARATION AF TØJ

Er du som de fleste, skal du ikke kigge dybt i klædeskabet, før du finder tøj, du ikke længere bruger. Måske er det slidt. Måske for småt. Måske for stort. Måske et fejlkøb. Måske en yndling, som har fulgt dig, og som du ikke nænner at skille dig af med. Uanset hvad, kan du forny dit aflagte tøj uden at røre en finger.

Besøg Way to Renew online på deres hjemmeside og Facebook.

Way to Renew er et online skrædderi med designere, der forandrer, reparerer, udsmykker og fornyer aflagt tøj. ‘Way to Renew’ hjælper dig med at forny – det er den korte vej fra aflagt til nyt og leveret direkte til døren.

Sådan foregår det i praksis: Når du bestiller en Renew, henter de dit  tøj, hvorefter en designer eller skrædder arbejder med dit tøj. Efter cirka 48 timer er tøjet færdigt, og de leverer dit tøj tilbage til dig. Det er så nemt, som det overhovedet kan være at forvandle dit tøj fra aflagt til brugbart.

Kontakt: www.waytorenew.com

way to renew

Tricots er det franske ord for strik. Har du en sweater, du ikke længere bruger, kan den forvandles til en Tricots Pillows. Så er der stadig dømt hygge i sofaen med din yndlingssweater.

 

way to renew

Alene i Danmark smider vi over 90.000 ton tøj i skraldespanden om året. Det er et enormt spild af ressourcer. Samtidig anskaffer hver dansker sig ca. 16 kg tøj om året. Så der er basis for ressourceoptimering og ikke mindst miljøforbedringer!

 

Way to Renew

1 kilo færdigt tekstil forbruger i gennemsnit 1 kilo kemikalier og 350 liter vand. Dette ene kilo udleder samtidig 15 kilo CO2. Når du genbruger det samme stof og det samme tøj, sparer vi miljøet for enorme ressourcer – det gør en kæmpe forskel.

 

Way to Renew

Undersøgelser viser, at det meste af det tøj, vi smider ud har omkring 80% af sin levetid tilbage.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *