VIP LOPPEN – LOPPESUPERMARKED MED GODE GENBRUGSSAGER

Shop masser af gode genbrugsvarer hos VIP Loppen, der med god grund betegner sig selv som et loppesupermarked. I det rummelige lokale finder du nemlig over 200 stande med genbrugsting, som du kan udstille og sælge dine gamle sager fra.

Besøg VIP Loppen i Fredensborg eller på deres hjemmeside og Facebook.

Genbrug er moderne som aldrig før, og rundt omkring i landet bytter gamle ting og sager hænder hver eneste dag. Hos VIP Loppen finder genbrugsting også nye hjem, og på hylderne finder du tøj, møbler, køkkenudstyr, pyntegenstande og andre overraskelser fra dine naboers hjem. Her er sortimentet nemlig formet af de mange forskellige private sælgere, som dagligt fylder nye gamle ting på hylderne.

Som sælger kan du vælge mellem flere typer stande, og leje netop den stand, der passer til dit behov. Skal du rydde ud i nips-tingene, kan du eksempelvis vælge en almindelig stand, og er det hele stuen, der skal ryddes, kan du leje de store stande med masser af plads til både sofa, bord og stole.

Adresse: Christopher Boecksvej 17, 3480 Fredensborg
Kontakt og åbningstider: www.viploppen.dk

Udover almindelig og store stande, kan du også leje væg-gallerier, panorama-stande og glasmontrer.

 

Som sælger fastsætter du selv priserne på dine varer, som der holdes styr på ved hjælp af individuelle stregkoder.

 

Det er muligt at leje en stand i en uge eller mere. På VIP Loppens hjemmeside kan du læse mere om priser for leje af de forskellige typer stande.

Du finder VIP Loppen her: