VILDEVIOLER – ØKOLOGISKE BLOMSTERBØNDER & FLORISTER

Hjertet i Vildevioler er en økologisk blomstermark og en stor passion for blomster, økologi og bæredygtighed. Her kan du få smukke og årstidsbestemte buketter året rundt.

Besøg Vilde Violer online på deres hjemmeside med webshop, Facebook og Instagram.

Blomster uden sprøjtemidler, kunstgødning og opvarmede drivhuse er godt for både os og miljøet. De er bare ikke så nemme at få fat på. Danmark importerer de fleste af sine afskårne blomster fra Holland og Kenya, hvor sprøjtegift og kunstgødning, lang transport eller massiv drivhusopvarmning følger med i købet. Sådan er det ikke hos Vildevioler.

Passionen for blomster og bæredygtighed dyrkes på en økologisk blomstermark i Birkerød, hvor der dyrkes smukke danske blomster fra forår til efterår –  helt uden brug brug af sprøjtemidler, kunstgødning og opvarmede drivhuse.

Kontakt: www.vildevioler.dk

økologiske blomster

Et nystartet blomstereventyr er sat i værk af veninderne Christina Foss og Marie Holmer- et eventyr drevet af en kærlighed til økologiske blomster fra alle sæsoner på året.

 

økologiske blomster

Hver sæson byder på sin egen skønhed. Om vinteren bliver der arbejdet med tørrede blomster, grene, kranse og gran.

 

økologiske blomster

Skal du giftes kan du komme med ud i marken og vælger blomster, farver og former, helt efter dit eget hoved til buketter, hårpynt, knaphulsblomster, borddekorationer osv. Inspirationen kommer fra naturen og årstidernes gang, så du kan altid regne med unikke og smukke resultater.

 

økologiske blomster

Flere gange om året kan du komme på kursus og blive inspireret til at skabe de smukkeste buketter og kranse og blive smittet af passionen for bæredygtige blomster.

Foto: Tina Brok Hansen.