VERDENS BEDSTE GAVER – EN BUTIK FYLDT MED GODE HISTORIER

Verdens bedste gaver er en butik fyldt med gode historier og gaver, der gør en forskel. De fleste produkter er skabt af kvinder, der tjener sine egne penge ved at producere ting under ordenlige forhold og til en ordentlig løn.

Besøg Verdens Bedste Gaver på Vesterbro eller på deres hjemmeside og Facebook.

Bag hvert produkt gemmer sig en god historie – og Anne Marie kender dem alle sammen. I mere end 10 år har Verdens Bedste Gaver solgt fair trade brugskunst og gaver fra Afrika, Asien og Sydamerika. Og i den hyggelige butik på Vesterbrogade kan du gå på opdagelse i en verden af god kvalitet, håndarbejde og produkter, der sender børn i skole, og giver kvinder mulighed for at forsørge sig selv.

De traditionelle Bolga-kurve fra Ghana er designet i Danmark. Netop kombinationen af dansk design og det etniske look har gjort en stor forskel, for der er nemlig rift om de fine kurve. Og det er jo især godt for de afrikanske kvinder – og deres børn.

Adresse: Vesterbrogade 31, 1620 København V
Kontakt og åbningstider: www.verdensbedstegaver.dk

Produktionen af denne lille fine Bolga-kurv inddrager hele familien. Kvinden fletter kurven, og manden laver læderarbejdet og syr gedeskind på hanken. Bolga-kurvene er designet i Danmark og er super fine både i funktionalitet og design.

Sæbeværkstedet

Økologisk jomfruolie og kokosolie – fri for parabener og animalske stoffer tilført lidt oliven.

 

verdens bedste 11

Trash bag – flettet af stofrester og plastik.

 

verdens bedste håndlavet

Håndmalet og super fint lavet -fås med både kopper og krus.

Du finder Verdens Bedste Gaver her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *