URTEN – VEGANSK RESTAURANT OG ØKOLOGI

Urten er et godt eksempel på, at plantebaseret kost kan være både spændende, nytænkende og fyldt med smag! I den veganske restaurant får du 100% plantebaserede retter og en æstetisk madoplevelse til en fair pris.

Besøg Urten i Centrum eller på deres hjemmesiden, Instagram og Facebook.

I det gamle københavner-kvarter ligger Urten -en vegansk restaurant, som udfordrer vores forestilling om vegansk mad. Hver måned sammensættes der et nyt menukort, med en række forskellige veganske retter, som du selv kan mixe på kryds og tværs. Menuen er sammensat med omtanke, så der selvfølgelig også glutenfri alternativer på kortet.

Menuen er inspireret af de franske, italienske og nordiske køkken, og der anvendes økologiske lokale og sæsonbestemte grøntsager i retterne. Urten laver også catering, så hvis du planlægger et større arrangement, kan du få hjælp til at sammensætte en lækker vegansk menu, der passer netop til dig og dit selskab.

Adresse: Larsbjørnsstræde 18 st., 1454 København K
Kontakt og åbningstider: www.urtenvegan.dk

Der bliver kredset om den farverige mad hos Urten. Her er det en forret med salat af spidskål, melon, asparges, ærtespirer, røgede mandler og persillemayo.

 

Urten ligger helt centralt i København, og er det perfekte mødested for familie, kollegaer og venner, som ønsker en sanselig aften i planternes tegn.

 

Menuen er gennemført og bestemt ikke kedelig. Desserterne er fyldige og syndige på den sunde måde!

Du finder Urten her: