SWEET IMAGE – ØKOLOGISKE OG HÅNDLAVEDE SPECIALITETER

Sweet Image lever op til sit navn, og forhandler søde sager og boblende drikkevarer produceret under ansvarlige forhold. Her finder du inspiration til en bæredygtig fredagshygge og lækre værtindegaver, og sågar økologiske firma-bolcher i miljøvenlig indpakning til din virksomhed.

Besøg Sweet Image i Helsingør eller på deres hjemmeside, Facebook og Instagram.

I Helsingørs travle bymidte ligger Sweet Image’s lille hyggelige butik med vine, øl og håndlavede specialiteter til både den søde og salte tand. På hylderne finder du naturvine og økologiske øl fra danske mikrobryggerier, og de mousserende af slagsen er uden sylfider. Ejer Niklas Fog besøger selv de udenlandske vinbønder, og udvælger vinene med ordentlige produktioner for øje.

Sweet Image producerer også specialfremstillede søde sager med logo til virksomheder, som ønsker et bæredygtigt alternativ til deres reklameslik. Som virksomhed kan du derfor eksempelvis bestille økologiske bolcher i miljøvenlig folieindpakning. Det bæredygtige reklameslik kan bestilles på Sweet Images hjemmeside.

Adresse: Stjernegade 10, 3000 Helsingør 
Kontakt og åbningstider: www.sweetimage.dk

Sweet Image har både en webshop og en fysisk butik. Butikken ligger midt i Helsingør, så du nemt og bekvemt kan svinge forbi og lade dig friste med god samvittighed.

 

Der er mange forskellige vine, øl og andre flydende ‘treats’ at vælge mellem i butikken. Niklas og hans personale står klar til at fortælle dig om de mange muligheder, og der er helt sikkert en god fortælling bag de enkelte vine.

 

Sweet Image laver også gavekurve, så du selv kan sammensætte den perfekte gave ud af de mange forskelige lækkerier fra butikken.

Du finder Sweet Image her: