Solosocks – undgå sokkespild

Sokker forsvinder! Altid kun den ene, ligesom det også altid kun er den ene, der får huller. De økologiske sokker fra Solosocks er designet til at matche, men ikke én af dem er ens. Det betyder, at du bevidst kan tage to forskellige sokker på, at du slipper for at matche sokkerne efter vask, og at du ikke behøver at smide begge sokker ud, når den ene forsvinder eller går i stykker.

Besøg Solosock online på deres hjemmeside med webshop og Facebook. 

Sokkerne er unisex, og det første du gør er at vælge farveskala. Klassisk blå med et lille tvist eller fuld knald på farver og mønstre? Solosocks kommer i pakker med 5×1 eller 7×1 enkelte sokker – ikke par. Der er kælet for både detaljer og kvalitet, og udover at de er dejlig bløde at have på, er de designet med ekstra forstærkning i tå og hæl – der hvor der normalt kommer huller. Der er også tænkt over syningerne, så de ikke “sidder i vejen”. Gode detaljer, der også forlænger levetiden.

Solosocks bestilles over nettet og ankommer i en special designet æske, der også fungerer som ombevaring af dine soloer. Du sætter bare emballagen direkte ind i sokkeskuffen, og så er der styr på dem. Æsken er selvfølgelig lavet af miljøvenlig pap. Bæredygtigt tænkt hele vejen igennem!

Kontakt: www.uru.dk

Økologiske sokker

De økologiske sokker er designet i et utal af mønstre og farvekombinationer, og så er de ret lækre at have på. Ud over at du selvfølgelig selv skal eje dem, er de også en rigtig fin gaveidé. Du kan købe dem i flere butikker i Danmark og på deres egen webshop, hvor du også finder en liste over forhandlerne.

 

Økologiske sokker

Solosocks er lavet af økologisk kæmmet bomuld med GOTS-certifikat, som er den højeste standard for økologiske tekstiler. Den økologiske bomuld er kombineret med færrest muligt syntetiske fibre for at skåne miljøet og samtidig gøre sokkerne mere holdbare

 

Økologiske sokker

Pakken som sokkerne kommer i kan genbruges som sokkerholder, der passer lige ned i skuffen. Så er der styr på sokkerne, og du slipper for at smide emballagen ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *