SNAPPCAR – LEJ DIN NABOS BIL

Hos SnappCar går man op i bæredygtighed og vil udnytte de mange biler, som står ubrugte hen. Lej eller udlej din bil til andre i dit lokalområde, som har brug for en bil i en kortere periode.

Besøg SnappCar i København eller på deres hjemmeside og Facebook.

Missionen hos SnappCar er klar og tydelig. Danskerne skal være bedre til at dele deres biler, så der i fremtiden ikke er behov for de mere end 2 millioner biler, som er registreret i landet. Konceptet bygger på en ren win-win-situation, hvor forbrugere kan leje en bil til en billig penge, og bilejere kan tjene lidt ekstra på at leje deres bil ud, når de ikke bruger den. Godt for alle, og ikke mindst miljøet, som skånes for det store CO2-udslip, som bilproduktion udleder.

På SnappCars hjemmeside kan du søge efter biler i dit område, eller oprette en udlejningsprofil for dig og din bil. Udover at hjælpe hinanden bruger til bruger, er der fordele for lejere, som kan leje en bil billigere end hos udlejningsfirmaerne og finde den perfekte bil i lokalområdet. Hvis det skal være ekstra bæredygtigt, er der også mulighed for at søge specifikt efter elbiler, som med sit minimale CO2-udslip er det miljøvenlige bil-alternativ.

Kontakt og leje/udlejning af biler: www.snappcar.dk

SnappCar ser potentiale i alle de mange biler, som står ubrugte hen i de fleste af døgnets timer.

 

På hjemmesiden kan du søge efter biler i nærheden, som lever op til alle dine specifikke krav og behov.

Du finder en udlejningsbil nær dig her.