SKOVALFEN & SOLSPEJLET – NATURLIGT LEGETØJ OG EVENTYRLIGE AKTIVITETER

Skovalfen og Solspejlet byder dig inden for i et univers af eventyr, fantasi og skønne fortællinger. Skovalfen & Solspejlet er oplevelser for alle sanser og ikke mindst er det naturligt legetøj uden kemi.

Besøg Skovalfen og Solspejlet i Centrum eller på deres hjemmeside med webshop og  Facebook.

Børn har fantasi, og den bliver på alle måder stimuleret i dette univers af ånder, kreativitet og eventyr. Alt legetøj er bæredygtigt, skabt af rene, naturlige materialer – så vidt muligt økologiske. Duftende bivoks, smukt træ, varmende uld, kølig bomuld, flagrende silke, regnbueskabende krystalglas – alle dit barns sanser stimuleres af Skovalfen og Solspejlets trælegetøj uden giftig kemi. Legetøjet bliver skabt på værksteder i det nordlige Europa, som er valgt med omhu og omtanke. Mange af dem er familiedrevne eller værksteder for udviklingshæmmede, hvor de ansattes forhold vægtes højt. En stor del af legetøjet er hertil håndlavet.

Adresse: Studiestræde 40, 1455 København K
Kontakt og åbningstider: www.skovalfen.dk

Naturligt legetøj

Skovalfen og Solspejlet vil gerne inspirere til, at børn får lov til at være børn, mens de er det, og udvikle deres sanser ved at bruge dem. Børn lærer og udvikler sig gennem leg og efterligning, ved at bruge alle sanser og ikke mindst deres fantasi.

 

naturligt legetøj

Farverne er primært fremstillet af økologiske plantematerialer. Læderet er vegetabilsk garvet, bivoks og olier er økologiske. Det betyder at det hverken afgiver “dampe” ,og at dine unger kan putte legetøjet i munden, uden at du skal bekymre dig om det.

 

skovalfen og solspejlet

Når du træder ind i butikken træder du ind i et lille eventyrunivers, hvor sanserne får en på opleveren. Ind imellem er der eventyrfortælling for børn og dukkesyning for voksne, så vi anbefaler, at du tilmelder dig deres nyhedsbrev og holder øje med deres facebook.

Du finder Skovalfen og Solspejlet her: