RESTAURANT RELÆ – MICHELINSTJERNE OG ØKOLOGI

Michelinstjerne og store økologiske smagsoplevelser.

Besøg Relæ på Nørrebro eller på deres hjemmeside og Facebook.

Relæ er den første økologiske restaurant i verden med en stjerne i Michelin-guiden. Det er ret sublimt og et bevis på, at smag, kvalitet og gastronomi kan gå hånd i hånd uden at belaste miljø og sundhed.

Relæ laver fokuseret, velsmagende mad uden dikkedarer. Enkel kvalitet er førsteprioritet, fulgt til dørs af detaljer og overraskelser. Du kan ikke på forhånd se, hvad menuen består af, men du kan være sikker på at opleve grøntsager, som du sjældent har oplevet dem før – ofte fra egne marker i Abbetved tæt på Lejre.

Du kan vælge mellem 4 eller 7 retter i et fast menukort og kan følge trop med vinmenu eller vin på flaske. Vinene er håndplukkede og økologiske eller biodynamiske. I 2015 blev Relæ kåret som #45 På San Pellegrino 50 Best Restaurants 2015. De er populære, så husk at booke bord.  

Med i Relæ-familien hører også Manfreds, Bæst og Mirabelle, der alle har det økologiske spisemærke i guld. Det fælles grundlag er en holistisk tilgang til bæredygtighed, der dækker alle områder fra mad og drikkevarer, til de ressourcer, de anvender og personalemæssige forhold. Er du interesseret i at vide mere, så læs deres rapport her.

Adresse: Jægersborggade 41, 2200 København N
Kontakt og åbningstider: www.restaurant-relae.dk

relæ mad2 relæ mad3

Foto: Per-Anders Jørgensen

Du finder Relæ her:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *