RAWFACTORY – 100% ØKOLOGISKE OG HÅNDLAVEDE RAWFOOD-DELIKATESSER

Rawfactory forhandler sunde, smagfulde rawfood-delikatesser fremstillet af 100% økologiske råvarer. Delikatesserne indeholder kun rene og smagfulde ingredienser såsom matcha, havtorn og dadler, så du både kan stille den søde sult og samtidig tanke op på vitaminer, fibre og antioxidanter.

Besøg Rawfactory online på deres hjemmeside med webshop og på deres Facebook og Instagram.

Hos Rawfactory finder du en regnbue af farverige rawfood-delikatesser, der på én gang er luksuriøse, sunde og syndige i smagen. Rawfactory er kendt for sine saftige rawkugler, der kombinerer både klassiske og utraditionelle råvarer i forskellige smagsvarianter. Udover deres dekorative og indbydende facon er rawkuglerne også en mangfoldig delikatesse, som alle kan samles om. Kuglerne er nemlig både veganske, gluten- og laktosefri og helt uden farve, tilsætningsstoffer og tilsat sukker.

De runde delikatesser fremstilles i en lille lokal familieejet virksomhed i Helsingør med Mette og Kanar Ingrisch i spidsen. Parret startede Rawfactory ud fra ønsket om at lave lækre fristelser, der ikke går på kompromis med smag, sundhed og miljø. Bæredygtighed fylder derfor en stor del af virksomheden, og der tænkes grønne tiltag ind i produktionens forskellige led. Eksempelvis fremstilles kuglerne ved håndkraft for at nedsætte energiforbruget, og inden længe kan du få dine rawfood-delikatesser leveret til døren i bionedbrydelig emballage, der tager hensyn til miljøet.

Kontakt: www.rawfactory.info

Rawfactory anvender kun økologiske ingredienser, og særligt superfoods er i fokus, når der skabes nye smagskombinationer. Se alle varianterne på Rawfactory.dk, hvor du kan læse mere om ingredienser og næringsindhold.

 

Med deres mundrette størrelser og æstetiske ydre vinder rawkuglerne børn og voksnes hjerter. Kuglerne er derfor oplagte at pryde kaffebordet med, og vil med garanti også vække begejstring som et sundt og moderne alternativ til de klassiske værtsgaver.

 

Rawkuglerne kan købes på Rawfactorys hjemmeside, og i udvalgte butikker og caféer. Du kan blandt andet købe kuglerne hos The Living Room i København, Ilze Jacobsen i Hornbæk samt hos Divino, Retreat og Café Karisma.