Rabarbergaarden – autentisk farm-restaurant med økologi og zero waste på menuen

Hos Rabarbergaarden tænkes der bæredygtigt ned til mindste strå. Den 26 hektar store gård er nemlig både økologisk-certificeret og selvforsynende i restaurant og gårdbutik, og intet går til spilde i gårdens nøje udtænkte cirkulationssystem.

Er du på udkig efter en bæredygtig gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige, er Rabarbergaarden stedet, du skal besøge. Her kan du nyde smukke anretninger serveret med frisk luft, lokale råvarer og autentisk gårdstemning, mens du betragter det daglige arbejde med gårdens dyr og planter. Gården ejes af Louise og Thomas Køster, der sammen med ihærdige og passionerede medarbejdere arbejder intensivt på at forsyne gårdens ala carte-restaurant og butik på bæredygtig vis.

Rabarbergaarden arbejder blandt andet aktivt med begreberne Zero Waste og nose to tail, og på gården kan du derfor opleve et effektivt cirkulært ressourceforbrug, hvor alle dele fra gårdens produktioner udnyttes til fulde – lige fra bearbejdningen af jorden til de gastronomiske processer i køkkenet. Grønt-rester fra marken går eksempelvis til dyrefoder, eller komposteres som nærende gødning til markerne. Der er derfor masser af inspiration og viden at komme efter på den på én gang moderne og nostalgiske gård, der hvert år glæder tusindvis af nysgerrige gæster og fascinerede fagfolk!

Rabarbergaarden – autentisk farm-restaurant med økologi og zero waste på menuen

Holløse Gade 21, Vejby, Danmark

Adresse

Holløse Gade 21, Vejby, Danmark