OMEGN – LANDHANDEL OG ØLBAR

Hos Omegn får du hele Danmark på tallerkenen. Gå på opdagelse i deres danske specialiteter eller slå dig ned med en lokal gårdbrygget cider lavet på danske æbler.

Besøg Omegn i Centrum eller på deres hjemmeside.

Danmark har mange fantastiske lokale producenter, som specialiserer sig i økologiske fødevarer. Hos Omegn i Torvehallerne finder du det bedste af det bedste fra de danske gårde, så du ikke behøver rejse landet tyndt for den gode smag.

I butikken finder du økologiske specialiteter såsom øl, cider, kød, ost, æg, most og syltetøj. Specialiteterne kommer fra hele landet, og et besøg hos Omegn sender dig på en sansemæssig rejse til blandt andet Fejø, Herslev, Faxe og Lolland.

Kan du ikke vente med at sætte tænderne i de lækre varer, kan du gå ombord i Omegns rustikke menukort. Om torsdagen serveres der torsdagstarteletter med frilandskylling, og resten af ugen kan du købe forskellige typer charcuteri- og ostebræt sammensat af butikkens specialiteter. Der er selvfølgelig også økologiske fadøl på hanen, som du kan komplementere dit måltid med. 

Adresse: Rømersgade 18 (Torvehallerne, hal 1, stade E2), 1360 København K
Kontakt og åbningstider: www.omegn.com

IMG_3931

Butikken i Torvehallerne er landlig og rustik.

 

IMG_3930

Blandt kødpålægget findes specialiteter som fennikelpølse og hasselnødde paté fra Bodebjerg Charcuterie på Fyn og paprikapølse fra Slagter Christiansen på Fanø.

 

Der er skummende kolde øl på fad til enhver smag -her fra Bøgedal og Herslev.

Du finder Omegn her: