O-S-V – SECOND HAND FASHION – LÆKKERT DESIGNERTØJ

Hos O-S-V Second Hand Fashion finder du lækkert second hand-designertøj til mænd og kvinder. Butikken køber også dine brugte mærkevarer på kommissionsbasis, hvor du får 50% af salgsprisen.

Besøg O-S-V Second Hand Fashion i Centrum eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Kun det bedste af det bedste finder vej til hylderne i butikken, som nøje udvælger deres mærker. Du finder både store velkendte brands og nye spæde mærker, som passer ind i O-S-V’s minimalistiske stil. Af mærker finder du blandt andet Acne, Alexander Wang, Burberry, Ganni, Helmut Lang, Henrik Vibskov, Jane Kønig, Mulberry, Prada, Stine Goya og Wood Wood.

Tøjet er i god stand, og indleveres af privatpersoner, som får kommision af salgene. Udvalget af mærker varierer, da der er stor udskiftning af varer i butikken, og som udgangspunkt er tøjet højst 3-4 sæsoner gammelt. Second hand har aldrig været mere eksklusivt, og der kan være rigtig mange penge at spare (og tjene), hvis du som forbruger vælger at støtte op om O-S-V’s bæredygtige og kvalitetsbevidste cirkulære økonomi.

Adresse: Peder Hvitfeldts Stræde 4, 1173 København K
Kontakt og åbningstider: www.o-s-v.dk

Butikken er lys og indbydende, så tøjet får lov at komme til sin ret. Der sælges både tøj, tasker, smykker, solbriller og andre accessories.

 

Der er styr på stilen, og tøjet er nøje udvalgt, så du som kunde kan være sikker på, at der altid er et lækkert udvalg af nederdele, toppe, skjorter m.m..

 

Der er både herre- og dametøj at finde i butikken, så alle kan nyde godt af O-S-V’s bæredygtige koncept.

Du finder O-S-V her: