HER HANDLER DU BÆREDYGTIGT – ALLE GRØNNE VIRKSOMHEDER SAMLET PÅ ET STED

Velkommen til GoGreen og til alle de ansvarlige virksomheder i Danmark, hvor hensyn til miljø og social ansvarlighed også har indflydelse på bundlinen.

GoGreen arbejder for at skabe et marked med mindre klimabelastning. Derfor møder du i vores netværk virksomheder, der hver dag arbejder for en mere bæredygtig hverdag med mad og produkter uden sprøjtemidler og skadelig kemi – og ordentlige forhold for de mennesker, der producerer vores tøj og ting. Vi er et netværk, der i fællesskab ønsker at bevare ressourcerne uden at ødelægge vores fundament: Jorden.

Vores vision er et grønt marked, hvor bæredygtighed er en naturlig del af hverdagen, og hvor der skabes de bedste rammer for alt det grønne.

Derfor gør vi det lettere for dig at tage grønne valg, uanset om du søger grønne dagligvarer, bæredygtig mode og design, ansvarlig produktion, madspild, grønne transportløsninger og i det hele taget bare vil tage ansvar for dit miljø og sundhed.

slider-2

Vi samler og deler vores viden om virksomheder med en grøn passion på forskellige platforme. Udover hjemmesiden arbejder vi også med fysiske bykort, events, guidede ture og sociale medier. 

Vi håber du vil følge os og være en del af den grønne bevægelse – at du vil bruge den magt, du har, og handle hos de virksomheder, der gør en forskel. Faktisk er der i dag så mange af dem, at du ikke længere behøver at handle konventionelt – men kan skifte til grønt uden at gå på kompromis med hverken smag, kvalitet og oplevelse. Tværtimod.

Læs mere: Grøn garanti – hvornår er virksomheder grønne nok til GoGreen.

Følg med i de mange opdateringer på Facebook

GoGreens kontorfællesskab - Greencubator

Kig forbi – vi bor sammen med de skønneste grønne ildsjæle: GreenCubator, Nørrebrogade 20, 1 sal. 2200 København N, info@gogreencopenhagen.dk eller ring til os på 40 52 81 81

Skriv til os! Let’s go green

Du finder os her: