NATÜRLIG -ØKOLOGISK FRISØR

En tur til frisøren skal være en bæredygtig oplevelse for både kunde, miljø og frisør. Natürlig er certificeret Grøn Salon, der kombinerer hårpleje med sundhed og personlig styling, som tager udgangspunkt i din personlighed og identitet.

Besøg Natürlig på Vesterbro eller på deres hjemmeside og Facebook.

Indehaver af Natürlig, Dorte Lillesø, har erfaret på egen krop, hvad det betyder at anvende naturlige hårplejeprodukter uden farlig kemi. Ved at omlægge til Grøn Salon er hun nemlig sluppet af med kvalme og hovedpine, som blot er nogle at de gener, der fulgte med jobbet, før hun tog valget om kun at anvende økologiske og bæredygtige produkter i hendes salon. Og det er et valg, som også kommer miljøet og kunderne til gode!

Som kunde behøver du derfor ikke bekymre dig om skadelige stoffer, parabener, kunstige parfumer og hormonforstyrrende stoffer, når du sætter dig i stolen. I stedet kan du læne dig tilbage og nyde behandlingen med en kop øko-kaffe og et stykke hjemmebag -eller måske et varmt fodbad? Udover hårfarvning og klipning, kan du også få rettet bryn og blive stylet med make-up og hårsætning.

Adresse: Haderslevgade 24, 1671 København V
Kontakt og åbningstider: www.naturlig.me

Der er masser af personlighed i salonen på Vesterbro, hvor frisørerne tager sig tid til at finde den helt rigtige frisure i fællesskab med den den enkelte kunde.

 

Der er fuld blæs på kreativiteten, og Natürlig er et godt bevis på, at bæredygtighed kan være både sexet, feminint og råt.

 

I salonen er det også muligt at købe forskellige lækre økologiske hår- og kropsplejeprodukter.

Du finder Natürlig her: