MUSLING BISTRO – BIODYNAMISKE GRØNTAGER, FISK FANGET MED OMTANKE OG SKØN NATURVIN

Hos Musling Bistro får du velsmag, bæredygtige fisk, skaldyr og biodynamiske grøntsager. Og så har restauranten lige fået sin første Bib Gourmand i Michelin Guiden 2018.

Besøg Musling i centrum eller på deres hjemmeside, instagram og facebook.

Musling Bistro serverer fisk og skaldyr, som er fanget med net og line for at skåne miljøet. Grøntsagerne er økologiske og biodynamiske, og dyrkes hos danske lokale landmænd. På menuen finder du alt fra blåmuslinger, østers og krabbeklør til kødretter fra dyr, der har levet godt.

Vinene er lavet uden kemi, og en middag med rene vine og lækre friske skaldyr er virkelig en oplevelse! Du må heller ikke snyde dig selv for deres drinks og cocktails, som er indbegrebet af god smag og kvalitet. I 2018 fik Musling Bistro en Bib Gourmand – en anbefaling i Michelinguiden, der karakteriseres som ’value for money’ og en uformel oplevelse, hvor maden stadig er i topklasse.

Adresse: Israels Plads, Linnésgade 14, 1361 København K
Kontakt: Tlf. +45 34 10 56 56, info@musling.net, www.musling.net/musling

Saftig fish and chips forkælet med god dressing.

 

Alt grønt er fra økologiske og biodynamiske landmænd, der dyrker deres grøntsager med passion for den gode råvare. Det kan smages.

 

Alt godt fra hos Musling Bistro – fanget skånsomt for at beskytte havmiljøet og bestand.

Du finder Musling Bistro her: