MIRABELLE – ØKOLOGI OG GODT HÅNDVÆRK

Her starter dagen godt med masser af økologi og god stemning. Faktisk kan du blive siddende hele dagen og nyde økologisk mad, brød og kaffe lavet fra bunden.

Besøg Mirabelle på Nørrebro eller på deres hjemmeside og Facebook.

Mirabelle er mest spisested, meget bageri, en del takeaway og en smule deli. Det er et sted, hvor du fra morgen til aften kan forsyne dig med hjemmegjorte og økologiske lækkerier. Fx. serverer de en håndrullet og citronmarineret mozzarella, der smager utrolig godt. Frisklavet pasta har hovedrollen i både frokost- og aftenmenuer, hvor du også kan kaste dig over charcuteri og pølser (også hjemmelavede i eget slagteri, der ligger på førstesalen).

Mirabelle hører sammen med familien Manfreds, Relæ og Bæst, og arbejder efter samme holistiske bæredygtighedsprincipper, som alle sine søskende. Det betyder blandt andet Det Økologiske Spisemærke i guld.

Adresse: Guldbergsgade 29, 2200 København N
Kontakt og åbningstider: www.mirabelle-bakery.dk

Økologisk morgenmad

Mirabelle er sådan et sted, hvor enhver morgen bør begynde.

 

Økologi, organic, hjemmebagt brød, homemade bread

I de afslappede lokaler på Nørrebro falder man til ro med sin kaffe og sit ualmindeligt lækre surdejsbrød, der er så populært, at folk kommer kørende i bil efter det.

 

økologisk restaurant gourmet

Der er en hyggelig og livlig atmosfære både om dagen og aftenen på Mirabelle.

 

økologiske spisemærke i guld

Mirabelle har det økologiske spisemærke i guld – og priserne er på samme tid overkommelige.

 

økologisk deli

Tag nogle af de gode varer med hjem, efter du har smagt dem – Mirabelle er også økologisk deli med masser af lækre vine og specialiteter.

Du finder Mirabelle her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *