MERKUR ANDELSKASSE – STØT GRØNNE FORMÅL MED DIN BANK

Dobbelt værdi for dine penge! Som kunde i Merkur er du sikker på, at dine penge bliver brugt til gode grønne formål. Merkur er en ansvarlig bank, som vægter bæredygtighed og glade kunder højt.

Besøg Merkur på Vesterbro eller på deres hjemmeside.

Når du har penge i banken, bruger Merkur dem til at investere i virksomheder, der på den ene eller anden måde arbejder for en samfundsudvikling, som holder på lang sigt. Så før de låner pengene ud, vurderer de både virksomhedens økonomi og dens påvirkning af fx miljømæssige eller sociale forhold.

Penge er et værktøj til grøn udvikling, og dine penge gør gavn på flere fronter. Du kan følge med i, hvor dine penge gør gavn på hjemmesiden minepengegoergavn.dk.

Merkur udgiver også magasinet Pengevirke, som er det bedste magasin af sin slags – synes vi i GoGreen. Her får du alle de gode historier om deres erhvervskunder, og det, de brænder for. Meget inspirerende og læsværdigt og ikke ret meget om deres egne bank-produkter.

Og selvfølgelig kan helt almindelige mennesker som dig og mig også få god rådgivning – på den måde er de lige så almindelige som andre banker.

Adresse: Vesterbrogade 40, 1., 1620 København V
Kontakt og åbningstider: www.merkur.dk

merkur

Banner

Merkur støtter blandt andet Bybi, som har bistader på Københavns tage.

 

Merkur

Merkur støtter ikke kun lokale tiltag, men derimod bæredygtighed over hele verden.

Du finder Merkur her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *