MANFREDS – KÆRLIGHED TIL ØKOLOGI OG GODE RÅVARER

Berømt for sin øko-tartar og elsket for alle de smagfulde veggie-specialiteter. Og så må du heller ikke gå glip af naturvinen.

Besøg Manfreds på Nørrebro eller på deres hjemmeside

Den bedste form for delemad er den, hvor du sidder tæt om bordet med gode venner, kæresten eller familien. Foran står der en masse lækkerier, som alle får lov til at hapse af, så ingen går glip af gode smagsoplevelser. Sådan er det hos Manfreds, der udover kærligheden til de gode råvarer også har tabt sit hjerte til naturvinene, der enten er økologiske eller biodynamiske.

Uanset hvad du vælger, er råvarerne økologiske eller biodynamiske, hentet de samme steder som hos storebror Relæ: biodynamisk grønt fra Kiselgården og Birkemosegaard, gris fra Hindsholmgrisen, lam fra Havervadgaard og urter fra skoven – hvis ikke fra egne marker i Abbetved tæt ved Lejre. Klart at Manfreds også har det økologiske spisemærke i guld.

Der er dækket op i spisebaren, ved bordene eller i baglokalet, hvor der er plads til selskaber på op til 18 gæster. Om sommeren serveres alle herlighederne også ude på fortovet i solen.

Adresse: Jægersborggade 40, 2200 København N
Kontakt og åbningstider: www.manfreds.dk

Manfreds øko-tatar og vegetarretter

Manfreds er nok verdens eneste grøntsagsfokuserede restaurant, der er berømt for sin tatar!

 

Manfreds økologi og veggie-retter

Manfreds er hyggeligt og uhøjtideligt, og her er plads til at hænge ud over et godt glas vin, nappe en hurtig frokost eller nyde en hel aften i godt selskab.

 

Manfreds - økologi og veggie retter

Manfreds ligger på Jægersborggade, dør om dør med byens kreative butikker og iværksættere. Med til Manfreds familie hører også Bæst, Relæ og Mirabelle.

 

Du finder Manfreds her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *