LUSHBUTIK – BÆREDYGTIG LIVSSTIL OG GAVER

Flot design og skønne bæredygtige gaver, som hverken skader miljøet eller de mennesker, der producerer dem.

Besøg LushButik på Østerbro eller på deres hjemmeside med webshop og Facebook.

Det hele begyndte med en kærlighed for bæredygtige, ikke-giftige produkter, og en drøm om at åbne en butik med lækre ting, som ikke ødelægger miljø, natur eller mennesker. LushButik vil gerne berige det danske, grønne marked med spændende produkter, som findes rundt om i verden, men som de grønne iværksættere har savnet i Danmark.

I LushButik kan du købe alt med god samvittighed. Du behøver ikke at nærlæse etikkerne og efterforske, hvor produkterne kommer fra – det arbejde er allerede gjort for dig. De fleste  produkter bliver produceret af små virksomheder i Europa og er fremstillet af genbrugs- og naturlige, bæredygtige materialer uden brug af farlige kemikalier.

Adresse: Nordre Frihavnsgade 57, 2100 København Ø
Kontakt og åbningstider: www.lushbutik.com

bæredygtig tandbørste bambus upcycling

Du kan for eksempel finde en taske lavet af avispapir, kuglepenne af mælkekarton, en computermus og en tandbørste lavet af bambus, og penalhuse af plantefibre.

 

Skånsom rengøring

Skånsom rengøring. Du kan blandt andet købe plastikfri svampe og klude, så du kan gøre rent med god samvittighed.

 

lush butik

I LushButik kan du købe gaver og andre gode hverdagsting. Ambitionen er at udvide med kolonial, og at holde priserne så lave som muligt. Bæredygtighed skal nemlig være noget, alle har råd til.

 

lush butik

Der er masser af selvforkælelse og hygge til dig og dit hjem at finde i LushButik.

 

lush butik

Lush er et internationalt team af dedikerede mennesker, som har bæredygtighed på hjernen. De glæder sig til at møde dig i butikken.

Du finder LushButik her: