LOPPESHOPPEN – GENBRUGSBUTIK OG SOCIALE FÆLLESSKABER

Hos Loppeshoppen.dk kan du finde nye brugte yndlingsting, og samtidig støtte et godt formål. Den hyggelige genbrugsbutik er nemlig drevet af Diakonissestiftelsen, der til dagligt arbejder på at fremme velfærden blandt ældre, psykisk sårbare og ensomme.

Besøg Loppeshoppen på Frederiksberg eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook

Hvad end du er på udkig efter ting til hjemmet, en ny taske eller noget helt tredje, er du sikker på at finde et godt alternativ hos Loppeshoppen på Frederiksberg. Her er der nemlig masser af bøger, interiør og tøj til både mænd, kvinder og børn -og så kan du også være heldig at få fingrene i nogle af de redesignede produkter, som produceres i de tilhørende kreative værksteder, GIVRUM.

Loppeshoppen drives af frivillige fra Diakonissestiftelsen, som sætter fællesskabet og det sociale aspekt i centrum. Butikken bruges derfor også som et socialt samlingspunkt, hvor mennesker kan samles og møde hinanden på kryds og tværs. Selve overskuddet fra salget i butikken går til Diakonissestiftelsens mange forskellige sociale projekter og institutioner, der blandt andet tæller plejehjem, hospice, et uddannelsescenter og psykiatriske bofællesskaber rundt omkring i landet.

Adresse: Søndre Fasanvej 2, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider:
www.diakonissestiftelsen.dk/loppeshoppen

Loppeshoppen på Frederiksberg var blandt de første genbrugsbutikker i Danmark, og har eksisteret i over 40 år. Butikken hænger også sammen med de sociale og kreative værksteder, GIVRUM, og sælger genbrugskreationer fra værkstedet i butikken.

 

Diakonissestiftelsen holder til på Frederiksberg, og har institutioner rundt omkring i landet. Kerneværdierne i organisationen er omsorg og medmenneskelighed, og meget af det sociale arbejde drives også af engagerede og passionerede frivillige kræfter.

 

I butikken finder du både brugsting, tekstiler, broderier, sko, tøj og andet tilbehør. Også kælderen bugner af spændende genbrugsfund, hvor der blandt andet er bunkevis af bøger at finde. Hold øje med Loppeshoppens Instagram, hvor der jævnligt postes nye varer og kreationer.

Du finder Loppeshoppen her: