LETSGO – BIL, NÅR DU HAR BRUG FOR DET

En by med færre biler, er en by med mere plads til cykler, grønne parker og små oaser. Er du tilhænger af den slags byliv, så er en delebil også noget for dig.

Besøg LetsGo online på deres hjemmeside og Facebook

I København er cyklen den nemmeste vej rundt, næsten uanset hvad tid på dagen, du skal afsted. Lidt mere besværligt er det, hvis du skal have hele familien med på tur, eller hvis du skal hente en masse ting hos nogle venner i den anden ende af byen.

En bil er rar at have, når du har brug for den, men hvis du kigger rundt i bybillede, står der døgnet rundt helt ufattelig mange biler. En bil holder i gennemsnit stille 23 timer i døgnet i gennem hele sin levetid, så det sparer både på miljø- og husholdningsregnskabet, hvis vi er flere om at dele bilerne. Hver gang LetsGo placerer én delebil, erstatter den behovet for seks privatejede biler.

Kontakt: www.letsgo.dk

Delebil i byen

LetsGo delebiler står rundt om hjørnet på faste p-pladser og giver dig adgang til en bil, når du skal bruge den. Du reserverer online, og åbner bilen med din personlige nøglebrik. Og så kører du. Når du er tilbage igen, stiller du bilen på en ledig p-plads.

 

Grøn transport delebil 24/7

LetsGo er en non-profit privat delebilsudbyder, som har eksisteret siden 2007. Et medlemskab dækker både service, parkering, forsikring og hotline 24/7.

 

Lets Go grøn transport

Som delebilist kan du spare på ressourcerne, hjælpe miljøet og blive en del af et bæredygtigt fællesskab, hvor du deler en bil med andre frem for at eje en selv. Du har flere forskellige størrelser at vælge imellem – så det er ny bil hver gang!