KYHNS GÆSTEHUS – BÆREDYGTIGT BYHOTEL MED MØDEFACILITETER

Midt i Helsingørs gågade ligger Kyhns Gæstehus -et lille hotel med masser af personlighed og charme. Her er der fokus på, at alle skal have det godt, både dig som gæst, men også naturen og miljøet. Der er derfor tænkt bæredygtighed ind i hotellet.

Besøg Kyhns Gæstehus i Helsingør eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Fra det øjeblik du træder ind i hotellet, bliver du mødt af bæredygtige valg. Kyhns Gæstehus er ejet af Ove og Ulla Kyhn, og ligger i et gammelt fredet byhus i tre plan. Hotellet består af seks charmerende dobbeltværelser, café, gårdhave og mødefaciliter, og er for nylig blevet totalrestaureret med masser af genbrugsmaterialer og -interiør. I hotellet finder du derfor genanvendte døre, fliser og vinduer fra nær og fjern, og gamle skabslåger fra Bagmandspolitiet. Byggematerialerne er nøje udvalgt med omtanke for miljøet, og der er blandt andet anvendt papiruld til isolering og naturmaling på væggene.

På værelserne forkæles du med økologiske produkter, og til morgenmad er der selvfølgelig lokale og økologiske råvarer på tallerkenen.

På øverste etage finder du det hyggeligste luftige mødelokale, hvor der kan bestilles mad og drikke fra caféen til møderne. Du kan også booke hele hotellet til dig og dine kollegaer, og på den måde sikre en samlet bæredygtig forretningsoplevelse med både overnatning, mødefaciliteter og forplejning.

Adresse: Stengade 58, 3000 Helsingør
Kontakt og åbningstider: www.kyhnsgaestehus.dk

Det idylliske byhotel ligger midt på gågaden i Helsingør. Du er derfor tæt på både transport og seværdighederne i Helsingør, som blandt andet tæller Kronborg Slot, havnen og Søfartsmusset.

 

Al maden laves fra bunden i hotellets café, og der anvendes lokale, friske og økologiske råvarer. Stemningen i caféen er varm og intim, og du har direkte kig ud til gågaden. Du kan også nyde maden i caféens fredelige og åbne gårdhave.

 

I det hyggelige og rustikke mødelokale på øverste etage er der plads til 25 personer. Selvom hotellet ligger midt i centrum, hviler der en ro over stedet, så der er plads til både arbejde og forkælelse.

Du finder Kyhns Gæstehus her: