KRONE B – ØKOLOGISK KLASSISK MAD PÅ KRONBORG SLOT

Hos Krone B kan du krydre din mad med et kulturelt besøg på det gamle kongeslot, Kronborg. Drøm dig tilbage i tiden og nyd de hjemmelavede danske retter med masser af smag, lavet af økologiske og lokale råvarer.

Besøg Krone B i Helsingør eller på deres hjemmeside og Facebook.

Krone B er Kronborg Slots kombinerede café og restaurant med udsigt til grønne volde og slottet i al sin prægtighed. Her får du friskbrygget øko-kaffe og æstetiske anretninger, når nogle af landets bedste kokke fremtryller kvalitetsmad i køkkenet. Krone B har bronzemærket i økologi (30-60%), og er på vej mod sølvmærket (60-90%). Der anvendes derfor økologiske, lokale og sæsonbestemte råvarer i retterne, og menukortet varierer efter årstiden -dog altid med de danske specialiteter for øje. Også vinkortet byder på en række udvalgte økologiske vine, så du kan nyde de historiske omgivelser med bæredygtige promiller i blodet.

Hvis du ønsker et ekstraordinært bryllup, barnedåb eller anden form for særligt arrangement, er det også muligt at afholde events i de overdådige lokaler på Kronborg Slot. Krone B leverer tilsvarende høje standard af mad og drikke til dit arrangement, så du kan kombinere en bæredygtig menu med en eksklusiv oplevelse ud over det sædvanlige i de gamle smukke royale lokaler.

Adresse: Kronborg Slot 3A – 3B, 3000 Helsingør
Kontakt og åbningstider: www.kroneb.dk

Krone B knytter sig til Kronborgs historie, og i den indendørs café vogter Holger Danske over gæsterne og deres mad.

 

Menukortet bugner med klassiske danske retter med masser af smag og frydfulde anretninger.

 

Restauranten holder til overfor Kronborg Slot. Om sommeren strømmer turister og lokale til for at få en plads i solen, og nyde et sommerligt måltid og et koldt glas vin.

Du finder Krone B her: