Kødbyens Fiskebar – lokale råvarer, økologi og fisk fanget med omtanke

Hos Kødbyens Fiskebar får du velsmag og lækker fisk. Uanset om du får friske østers, dampede blåmuslinger eller saftig kulmule på tallerkenen, er der nemlig tænkt lokalt fiskeri og bæredygtig fangst ind i menuen. 

Lige siden 2010 har Kødbyens Fiskebar haft en Bib Gourmand i Michelien guiden. Og det forstår vi godt. Her handler kvaliteten og den gode smag om bæredygtig fisk og skaldyr, økologiske grøntsager og lokale råvarer. Menukortet byder på alt fra fersk fisk til søpindsvin, blæksprutte og stenbidderrogn, friske, lokale og sæsonbestemte råvarer.

Fisk og skaldyr fanges efter de principper, som er mest skånsomme for naturen. For eksempel kommer blåmuslingerne fra Limfjordens muslingebakker, og stenbidere fanges med stormaskede garn, som sikrer en minimal bifangst. Fælles for fiskeriet er de bæredygtige fangstmetoder, som sikrer en minimal påvirkning af havbunden og biodiversiteten i havet. Hos Fiskebaren kan du altså spise bæredygtig fisk med god samvittighed og samtidig støtte skånsomt fiskeri.

Menukortet byder også på et væld af rene vine og lækre drinks produceret ud fra samme høje krav som resten af kortet. Så slå dig ned i baren eller ved de hyggelige borde. Om sommeren kan du nyde det hele uden for i aftensolen.

Kødbyens Fiskebar – lokale råvarer, økologi og fisk fanget med omtanke

Flæsketorvet 100, København, Danmark

Adresse

Flæsketorvet 100, København, Danmark