KØDBYENS FISKEBAR – LOKALE RÅVARER, ØKOLOGI OG FISK FANGET MED OMTANKE

Hos Kødbyens Fiskebar får du velsmag og lækker fisk. Uanset om du får friske østers, dampede blåmuslinger eller saftig kulmule på tallerkenen, er der nemlig tænkt lokalt fiskeri og bæredygtig fangst ind i menuen. 

Besøg Kødbyens Fiskebar på Vesterbro eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Lige siden 2010 har Kødbyens Fiskebar haft en Bib Gourmand i Michelien guiden. Og det forstår vi godt. Her handler kvaliteten og den gode smag om bæredygtig fisk og skaldyr, økologiske grøntsager og lokale råvarer. Menukortet byder på alt fra fersk fisk til søpindsvin, blæksprutte og stenbidderrogn, friske, lokale og sæsonbestemte råvarer.

Fisk og skaldyr fanges efter de principper, som er mest skånsomme for naturen. For eksempel kommer blåmuslingerne fra Limfjordens muslingebakker, og stenbidere fanges med stormaskede garn, som sikrer en minimal bifangst. Fælles for fiskeriet er de bæredygtige fangstmetoder, som sikrer en minimal påvirkning af havbunden og biodiversiteten i havet.

Menukortet byder også på et væld af rene vine og lækre drinks produceret ud fra samme høje krav som resten af kortet. Så slå dig ned i baren eller ved de hyggelige borde. Om sommeren kan du nyde det hele uden for i aftensolen.

Adresse: Flæsketorvet 100, 1711 København V                                                              Kontakt: +45 3215 5656, info@fiskebaren.dkwww.fiskebaren.dk

Sådan ser kombinationen af æstetik og bæredygtig fangst ud.

 

Om sommeren stimles folk fra nær og fjern i det sociale og alsidige Kødbyen midt på Vesterbro.

 

Hæng ud i baren til en hurtig østers og et glas bobler – eller slå dig ned for aftenen og nyd den gode stemning – og madoplevelse fuldt ud.

Du finder Kødbyens Fiskebar her: