KØDBYENS FISKEBAR

Hos Kødbyens Fiskebar får du kvalitet på krogen. Hvad end du fisker efter at få friske østers, dampede blåmuslinger eller saftig kulmule på tallerkenen, er der nemlig tænkt lokalt fiskeri og bæredygtig fangst ind menuen. 

Besøg Kødbyens Fiskebar på Vesterbro eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Hos Kødbyens Fiskebar finder du alt, hvad et fiskeglad hjerte begærer. Menukortet er elegant og indbydende og byder på alt fra fersk fisk til søpindsvin, blæksprutte og stenbidderrogn. Anders Selmer og Bagge Algreen-Ussing står bag restauranten, som med sine friske, lokale og sæsonbestemte råvarer opnåede en udmærkelse i michelin-guiden i 2010.

Deres fisk og skalddyr fanges efter de principper, som er mest skånsomme indenfor hver kategori af disse. For eksempel kommer blåmuslingerne fra Limfjordens muslingebakker, og stenbidere fanges med stormaskede garn, som sikrer en minimal bifangst. Fælles for fiskeriet er de bæredygtige fangstmetoder, som sikrer en minimal påvirkning af havbunden og biodiversiteten i havet.

Du kan derfor gå ombord i din fiskeanretning med ro i sindet, og få en særdeles lækker middagsoplevelse i restaurantens faciliteter. Menukortet byder også på et væld af vine og drinks lavet af lokale råvarer, og ud fra samme høje krav som resten af kortet. Så slå dig ned i én af restaurantens barer, eller nyd din drink ved bordene i de rå udendørs omgivelser midt i det pulserende Kødbyen. 

Adresse: Flæsketorvet 100, 1711 København V
Kontakt og åbningstider: www.fiskebaren.dk

Sådan ser kombinationen af æstetik og bæredygtig fangst ud.

 

Om sommeren stimles folk fra nær og fjern i det sociale og alsidige Kødbyen midt på Vesterbro.

 

Hos Kødbyens Fiskebar kan man både tilbringe hele aftenen med middag og dessert, eller blot smutte forbi til en hurtig østers og et glas bobler.

Du finder Kødbyens Fiskebar her: