KIRKENS GENBRUG – STØT SOCIALE FORMÅL MED DINE GENBRUGSSAGER

Hos Kirkens Genbrug kan du fylde hjemmet op med gode genbrugsfund til billige penge. Butikken både sælger og modtager dine aflagte ting, som skaber glæde på ny og hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Besøg Kirkens Genbrug på Frederiksberg eller på deres hjemmeside og Facebook.

Kirkens genbrug er en klassisk genbrugsbutik på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg. Butikken er drevet med omsorg og næstekærlighed for øje, og hører under Samvirkende Menighedsplejer, som blandt andet arbejder med ensomme, syge og socialt udsatte børnefamilier i Danmark.

Butikken er drevet af frivillige kræfter, og på hylderne finder du køkkenting, tøj, møbler og andre brugsting, doneret af lokale der ønsker at bidrage til foreningens arbejde. Overskuddet fra de mange gode genbrugssager deles nemlig mellem Frederiksberg Sogns Menighedspleje og Samvirkende Menighedsplejer. Der er derfor god grund til at tage et ekstra kig i butikken, når du skal fylde op i køkkenskufferne, flytter hjemmefra eller ønsker at give en gave, der skaber værdi på flere niveauer.

Adresse: Vesterbrogade 191, 1800 Frederiksberg C
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/kirkensgenbrugfrederiksberg

Samvirkende Menighedsplejer er en folkekirkelig landsorganisation, der støtter og inspirerer andre meningheder i folkekirken. Organisationen samarbejder derfor med en bred vifte af lokale og frivillige menigheder rundt omkring i landet, og alle kan være med som frivillig i de forskellige afdelinger.

 

Der kommer løbende nye varer i butikken, efterhånden som der doneres ting fra de lokale. Der er derfor altid noget nyt at komme efter i de forskellige afdelinger i butikken, og dit nye yndlingsoutfit venter helt sikkert lige om hjørnet!

 

Genbrugsbutikken er det oplagte sted at besøge, når du skal finde nye gamle ting til dine højtidssamlinger. Her finder du nemlig genstande, som ingen andre har, og som gemmer på en masse spændende historier!

Du finder Kirkens Genbrug her: