KAFFEVAERK -BUTIK OG KAFFEBAR MED EGET RISTERI

Hos Kaffevaerk elsker man god kaffe, og der er både økologiske kaffebønner, kaffekværn og gode råd at hente -hvad end du er kaffetørstig kunde eller nysgerrig virksomhedsejer.

Besøg Kaffevaerk på Frederiksberg eller på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

Kaffe smager bedst, når det er dyrket med kreativitet, kvalitet og bæredygtighed for øje. Derfor har man hos Kaffevaerk sit eget risteri, hvor kaffebønner ristes, og spredes til forbrugere, virksomheder og caféer i det ganske land. Bønnerne er økologiske, og blandingerne er udviklet af Kaffevaerk selv.

Du kan enten nyde en friskbrygget god kop øko-kaffe i den kombinerede butik og kaffebar på Frederiksberg, eller købe udstyr og bønner med hjem til din egen hjemme-kaffebar. I butikken og på webshoppen finder du nemlig alt det udstyr, du kunne tænke dig til god og personlig kaffebrygning -hvad end du skal lave en stærk espresso eller en god gammeldags filterkaffe! Kaffevaerk hjælper også gerne virksomheder og andre caféer igang med at implementere god kaffe-karma, så hverken medarbejdere eller gæster snydes for smagfuld og miljøvenlig kaffe.

Adresse: Smallegade 22, 2000 Frederiksberg 
Kontakt og åbningstider: www.kaffevaerk.dk

I caféen på Smallegade finder du også andre lækkerier, som eksempelvis bagværk og saft. En stor del af varerne er økologiske og flere kommer fra lokale producenter.

 

Hos Kaffevaerk ved man, at kaffe er individuelt, og der er derfor ingen regler for, hvordan din kaffe skal brygges. Hvis du er i tvivl om, hvilket udstyr du skal bruge til at lave din drømmekaffe, står personalet klar til at hjælpe dig med viden om både brygning, bønner og baristaudstyr.

 

Kaffevaerk producerer mange forskellige typer kaffe. I butikken og på webshoppen kan du købe poser med én type bønne eller spændende blandinger, hvor økologiske bønner fra forskellige områder mixes på kryds og tværs.

Du finder Kaffevaerk her: