HVAD ER BÆREDYGTIGHED, OG HVOR FINDER DU DET?

GoGreen er startet på en passion for alt det grønne og for at udvikle det, vi selv savnede: Et sted hvor vi kan finde viden om, hvad der er bæredygtigt, og hvor det kan købes.

Bæredygtighed er en mangfoldighed af muligheder og ikke mindst valg. Ingen kan være 100% bæredygtige, men alle kan gøre noget – hvis man vel at mærke ved, hvad man kan gøre.

For indrømmet – det kan virkelig være svært at finde rundt i mærkninger, gode intentioner og ordninger. GoGreen er skabt, fordi vi vil gøre bæredygtighed tilgængeligt, synligt og nemt.

GoGreen - her handler du bæredygtigt

Vores drøm er, at uanset hvilken by du besøger, kan du handle grønt, fordi du præcist ved, hvor du kan finde det. Økologiske spisesteder og hoteller, shops med bæredygtigt design og mode, grønne frisører og butikker, der har energioptimeret ligger endnu ikke på hovedgaderne.

I dag kan du finde GoGreen i København og Helsingør, men 5 kommuner er på vej i løbet af 2017. Du kan finde alle virksomhederne her på hjemmesiden, så du nemt kan finde vej, hvis du gerne vil gøre en forskel med din pengepung.

Vi håber du vil følge os og være en del af den grønne bevægelse – at du vil bruge den magt, du har, og handle hos de virksomheder, der gør en forskel.

GoGreen Netværket

Kernen i GoGreen er vores store netværk af bæredygtige virksomheder, der har tænkt bæredygtighed ind i forretningen. Økologiske restauranter og cafeer, shops med tøj i miljøcertificeret tøj, genbrugsbutikker, dele- & byttekoncepter, frisører, der arbejder med produkter uden skadelige kemikalier. Vi mødes 4 gange om året – til stor og gensidig inspiration

 

GoGreen

GoGreen er et ildsjæleprojekt sat i verden af Pia Rathsach, Line Bram Pedersen og Eva Diekmann. I dag drives GoGreen af Pia i samarbejde med Per Brinch og Peter Torp, der hjælper med at holde samling på både ideer, medlemmerne og de nye byer, der kommer til. Ideen stammer oprindeligt fra Aarhus, hvor WorldPerfect udviklede det første GoGreen – bykort.

Vi håber, at vores begejstring smitter og inspirerer dig til nye grønne skridt. Hvis noget har fanget din interesse, eller du ønsker mere information, så skriv endelig til os:

(Foto i toppen: Frida Gregers)