Hotel Rye – Hjemlig atmosfære og økologisk morgenmad

På Hotel Rye får du en helt unik hoteloplevelse. Du starter dagen med hjemmebagte, økologiske boller og friskbrygget, økologisk kaffe. Alt i mens du nyder dagens avis i hjemlige omgivelser. Med hotellets centrale beliggenhed er du kun et stenkast fra dit næste eventyr i København.

Besøg Hotel Rye på Østerbro eller på deres hjemmeside og Facebook.

Hotel Rye er et yderst charmerende, familiedrevet hotel. Med kun 16 værelser er du sikker på at få en personlig og nærværende betjening. Hotellet er indrettet i en afslappet retrostil, der bidrager til, at du kan slappe af og ånde ud efter en dag i Københavns travle gader. Hotellet er omgivet af hyggelige caféer, restauranter og butikker, og rundt om hjørnet ligger søerne, der byder på skøn natur og lange spadsereture.

Adresse: Ryesgade 115, 2100 København Ø
Kontakt og åbningstider: www.hotelrye.dk

hyggeligt hotel i København - Hotel Rye

Hver morgen breder duften af hjemmebagte, økologiske boller og friskbrygget kaffe sig til hele hotellet.

 

hotel rye ved søerne københavn

Hotel Ryes beliggenhed tæt på Østerbro-søerne betyder, at du altid kun er stenkast væk fra hyggelig grønne caféer, restauranter og seværdigheder.

 

Hotel Rye københavn

Med kun 16 værelser er du sikker på, at Hotel Ryes personale har tid til at give dig en personlig og god betjening. Alle værelser er forskellige med nyt og gammelt i god forening.

Du finder Hotel Rye her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *