HELSINGØR VANDRERHJEM – OVERNATNING MED HAVET SOM NABO

Hos Helsingør Vandrerhjem er du tæt på både by og bølger. Faktisk ligger Øresund lige ude foran døren, så du altid er sikret vind i håret – hvad end du nyder morgenkaffe i haven, petanque i eftermiddagsolen eller lejrskole-hygge ved bålet.

Besøg Helsingør Vandrerhjem i Helsingør eller på deres hjemmeside og Facebook.

I den store prægtige greve-vila, hvor Helsingør Vandrerhjem holder til, finder du både klassiske og ekstravagante overnatningsfaciliteter. Her kan du starte dagen med en morgendukkert på vandrerhjemmets lækre badestrand, grille i den store åbne have eller svede igennem i saunaen. Du kan trygt hive både arbejdsplads og skoleklasse med på overnatning, for vandrerhjemmet har også konference-faciliteter og plads til 210 overnattende gæster.

Vandrerhjemmet har bronzemærket i økologi (30-60%), og arbejder sig støt mod sølvmærket. Du får derfor økologi til alle måltider – også i madpakken, når du skal på tur. På kaffekanden finder du den økologiske og særligt fremstillede kaffeblanding, Grevens blend, som leveres fra et lokalt kafferisteri. Også udenfor køkkenet finder du miljøvenlige tiltag, som eksempelvis den nyinstallerede vandpost i gården, der sparrer miljøet for 12.000 vandflasker om året. Besøgende elever får nemlig en plast- og kemifri drikkedunk ved ankomst, som kan genfyldes med vand under opholdet. Drikkedunkene er lavet af sukkerrør, som er 100% nedbrydelige, og du kan derfor sove trygt, selvom du mister din drikkedunk på turen rundt i smukke Helsingør.

Adresse: Nordre Strandvej 24, 3000 Helsingør 
Kontakt og åbningstider: www.danhostelhelsingor.dk

Vandrerhjemmet holder til i Greve Moltkes gamle villa, og er Danmarks første kommunalt ejede vandrerhjem.

 

Det er denne udsigt, du vågner på til hver morgen. Fra haven er der direkte adgang til badestranden, og følger du stranden, kommer du direkte ind til Helsingør centrum på 10 minuttter.

 

I vandrerhjemmets lyse restaurant kan du nyde den friske havbrise og bygningens mange smukke detaljer fra opførslen i 1911.

Du finder Helsingør Vandrerhjem her: