HEDVIGS HUNDECENTER – ØKOLOGISK RÅFODER OG BÆREDYGTIGT TILBEHØR TIL DIN HUND

Økologi og grønne valg er ikke længere kun forbeholdt mennesker. Nu kan familiens bedste ven også leve en bæredygtig livsstil, og møde andre ligesindede hunde i legestuen hos Hedvigs Hundecenter.

Besøg Hedvigs Hundecenter i Helsingør eller på deres hjemmeside med webshop og Facebook.

Midt i de åbne og vilde landskaber i Helsingør ligger Hedvigs Hundecenter. Her er der plads til både hunde og deres ejere, når der skal handles bæredygtigt ind til familiens kæledyr. Den passionerede ejer og hundetræner, Hedvig Jensen, har en stor interesse for hundes ernæring og sundhed, og ønsker at fremme salg af produkter, som går tilbage til det naturlige -både når det kommer til valg af hundefoder og -tilbehør. I butikken kan du derfor købe bæredygtige produkter til dine kæledyr som for eksempel økologisk råfoder, bionedbrydelige hundeposer og madskåle i majs og bambus, økologisk legetøj og plejeprodukter uden skadelig kemi.

Udover at huse den fysiske butik er hundecentret også samlingsted, når der inviteres på legetime i det store udendørs areal. Her kan hunde med samme behov og temperament løbe og lege, mens deres ejere får sig en sludder i den friske natur over en kop økologisk kaffe. Legetimerne er meget populære, og samler op til 200 besøgende fra nær og fjern på en weekend. Her møder du også Hedvig, som står klar med gode råd om bæredygtig hundepleje, og kan sætte dig i forbindelse med både dyrlæger, ledmanipulatører og hundesalon.

Adresse: Borsholmvej 39b 3000 Helsingør
Kontakt og åbningstider: www.hedvigs-hundecenter.dk

Hedvig er fortaler for råkost til hunde som erstatning til tørkost, der indeholder ikke-gavnlige tilsætningsstoffer. Fordelene ved at vælge økologisk råkost er ifølge Hedvig, at hundende trives bedre, får en lugtfri og mere skinnende pels og generelt får bedre ånde og mindre tandsten.

 

På hylderne finder du økologiske plejeprodukter til hunde og katte såsom shampoo og loppekure -helt uden giftige kemikalier og istedet med brug af naturens egne midler.

 

Det skal også være sjovt at handle økologisk. Det bæredygtige hundetilbehør findes i forskellige størrelser, så hunde i alle størrelser kan være med.

Du finder Hedvigs Hundecenter her: