Hafnia – Sund, velsmagende og bæredygtig mad

Hos Hafnia tilberedes maden efter mottoet, ”Det skal smage godt at leve sundt”. Du er derfor altid sikker på at få en smagsoplevelse af højeste kvalitet, når du lægger vejen forbi Hafnia i hjertet af København.

Besøg Hafnia i Centrum eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Hos Hafnia er det muligt at forkæle din smagssans både morgen, middag og aften med bæredygtig mad. Udvalget af veganske og glutenfrie retter er stort, men du kan også tilvælge kød og fisk. Trænger du blot til en lille forfriskning, byder Hafnia på lækre juices, shakes og shots, og er du lækkersulten, finder du også et bredt udvalg af glutenfrie granolabarer, kager og raw crackers – mums!

Du vælger selv, om du vil nyde din mad og drikke i Hafnias hyggelige café eller bestille den to-go, men én ting er sikkert – alt er lavet fra bunden af friske, økologiske råvarer.

Hafnia leverer også til events, så tøv ikke med at kontakte dem, hvis du mangler bæredygtig mad og forplejning til dit event.

Adresse: Store Regnegade 26, 1110 København K
Kontakt og åbningstider: www.hafniabar.dk

Raw cake Hafnia københavn

Det er svært ikke at blive afhængig af Hafnias frisklavede raw kager. Ligesom denne glutenfri blåbærkage, der lige er til at sætte tænderne i.

 

hafnia vegansk restaurant

Hafnias café er indrettet i en hyggelig og afslappet stil. Når vejret tillader det, er det også muligt at slå sig ned i Hafnias udendørs louge-område.

 

Hafnia vegansk og glutenfri mad bæredygtig mad

Hafnia serverer farverig, fristende og nærende mad – så både mave, mund og øjne bliver mætte og glade.

Du finder Hafnia her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *