GUSTAVS BISTRO OG BUTIK – GLAD MAD LAVET AF ØKOLOGISKE OG BIODYNAMISKE RÅVARER

Sæsonbestemte råvarer, biodynamiske vine og lokal-økologiske grøntsager er på menukortet hos Gustav, hvor du også kan købe delikatesserne med hjem.

Besøg Gustavs Bistro og Butik på Østerbro eller på deres hjemmeside og Facebook.

Et besøg hos Gustav betyder god stemning og mad af høj æstetik og kvalitet. Bæredygtighed er tænkt ind som et bærende element i menuen, og der sættes krav til både råvarernes kvalitet og produktionen bag. Maden er sæsonbestemt, og grøntsagerne er biodynamiske og økologiske -eller plukket i den vilde natur! De fleste af råvarerne købes fra lokale producenter, og kødet er enten økologisk eller friland. Til at fuldende paletten af lækkerier på tallerkenen, kan du gå på opdagelse i Gustavs vinkort, som byder på et stort udvalg af forskellige typer naturvine.

I butikken kan du købe delikatesser af samme høje standard, og udvalget byder blandt andet på økologiske og biodynamiske vine, olier, eddiker, oste fra Mons, pølser, kaffe og chokolade. Det er også muligt at købe grøntsager, æg og kød fra lokale landmænd, og landkyllinger, frilandsgrise m.m. kan bestilles gennem butikken.

Adresse: Classensgade 11A, 2100 København Ø
Kontakt og åbningstider: www.gustavsbistro.dk

IMG_3172

Der er god stemning hos Gustavs Bistro, som også har en stor forkærlighed for jazz. Hold øje med deres Facebook for kommende live jazz-events.

 

IMG_3596

I butikken finder man friske råvarer, som kommer direkte fra bondegården.

 

IMG_3241

Det er også muligt at nyde et glas af Gustavs mange forskellige lækre naturvine udendørs.

Du finder Gustavs Bistro og Butik her: