GOURMANDIET – ØKOLOGISKE BØFFER

Økologiske bøffer til den store guldmedalje – og dyrevelfærd som ekstra bonus.

Besøg Gourmandiet på Østerbro eller på deres hjemmeside og webshop.

Det startede med en slagterbutik med lækre delikatesser. I dag er det også blevet til en hyggelig weekend-bøf-restaurant og takeway ved navn Gourmandiet by Night. Her går økologiske bøffer hånd i hånd med dyrevelfærd. Gourmandiet er et eldorado for bøf-elskere og måske et af de steder i byen med det største udvalg, når du først er bænket i de hyggelige lokaler. T-bone, Côte de Boeuf, Rib-eye, Entrecôte og Tournedos – skåret af velhængt kød fra økologisk dansk ungkvæg. Og fulgt helt til dørs af økologiske og biodynamiske vine – og selvfølgelig en masse grønt tilbehør.

Gourmandiet er også en luksusslagter, der flere gange har vundet prisen som årets slagter. Kommer du ikke lige forbi Østerbro, kan du købe kødet online på webshoppen. Her kan du udover de lækre kødpakker også købe hjemmelavet pålæg, tapas, kylling og et væld af andre gode ting . produceret af gode råvarer fra gårde, der behandler deres dyr ordentligt.

Adresse: Rosenvængets Allé 7, København Ø
Kontakt og åbningstider: www.gourmandiet.dk

Gourmandiet by Night er for dig, der gerne vil nyde de gode bøffer uden selv selv at stå i køkkenet. Du får super god service, og der er altid hjælp at hente, hvis du er i tvivl om, hvilken udskæring der er bedst til din smag, og det du har lyst til.

 

gourmandiet vin

Der er hyggelig og afslappet stemning på Gourmandiet – og masser af lækre vine.

 

Gourmandiet

Gourmandiet er det helt rigtige sted for kødelskere.

 

Gourmandiet

Bor du på Østerbro kender du måske allerede Rosenvængets Alle – hvis ikke, så er gaden helt klart et besøg værd.

Du finder Gourmandiet her: