Her handler du bæredygtigt – grønne virksomheder samlet på ét sted

GoGreen Danmark er et aktivt netværk af virksomheder, der arbejder ansvarligt med bæredygtighed. For at komme med skal virksomheden leve op til specifikke bæredygtighedskriterier, så vi er sikre på, at virksomhederne gør, som de siger

Kernen i GoGreen Danmark er vores store netværk af bæredygtige virksomheder, der har tænkt bæredygtighed ind i forretningen. Økologiske restauranter og cafeer, shops med miljøcertificeringer, genbrugsbutikker, dele- & byttekoncepter og frisører, der anvender produkter uden skadelige kemikalier er blandt vores medlemmer. GoGreen Danmark er derfor en mangfoldighed af virksomheder og brancher over hele Danmark, og selv om vi er meget forskellige, er vi fælles om missionen om at skabe bedre præmisser for mennesker og miljø.

Vores ambition er at gøre bæredygtighed til en naturlig del af hverdagen og hjælpe den grønne omstilling på vej. Og så vil vi gerne fortælle alle de gode historier, der gemmer sig bag virksomheder, der brænder for at gøre den forskel.

Fælles for virksomhederne er også, at mindst 60% af deres kerneydelser har fokus på at mindske aftrykket på miljø, ressourcer- og energiforbrug og/eller arbejder med social ansvarlighed. Læs mere om, hvilke kriterier virksomhederne lever op til her.

Fællesskab med andre grønne virksomheder.
I GoGreen Danmark-netværket er der plads til alle, der arbejder seriøst med bæredygtighed. Netværket mødes lokalt 4 gange om året, og her deles viden, erfaringer, ideer og ikke mindst visitkort.

BOB 21.09

Mange virksomheder får nye relationer og samarbejdspartnere til vores lokale netværksmøder, hvor der er gode snakke og diskussioner på tværs af bordet – og brancher.

 

cbs1

Netværksmøderne er et fortroligt forum, hvor du får sparring fra personer, der kan udfordre dig og give dig et stærkere og mere solidt fundament for udviklingen af din forretning.

 

GoGreen Danmark har i dag lokale netværk i København, Helsingør, Fredensborg og på Frederiksberg, og når vi lægger alle virksomhederne sammen, er vi i dag et netværk på over 250 virksomheder.

 

fiskebaren 4. 15 marts

Det kan være en ensom kamp at drive en ansvarlig og bæredygtig forretning. Ekstra krav til dokumentation og regler, der skal overholdes. Det er rart at have nogle af dele udfordringerne med!

Vi glæder os til at byde endnu flere virksomheder ind i vores GoGreen Danmark netværk, og målet er at komme rigtig godt rundt i Danmark.

Læs mere om, hvilke kriterier du som virksomhed skal leve op til her, og hent en printvenlig oversigt over priser og medlemskaber her.

Er du i tvivl om du lever op til kriterierne, kan du tjekke din virksomhed her.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du bliver medlem, så skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til Pia på 40 52 81 81.