ANSVARLIGHED OG PASSION FØLGES AD – SÅDAN BLIVER DU MEDLEM

GoGreen er et netværk af virksomheder, der arbejder ansvarligt og bæredygtigt. For at komme med skal du leve op til specifikke bæredygtighedskriterier, defineret i samarbejde med blandt andet miljøorganisationer, erhvervs- og miljønetværk.

Selv om virksomhederne er meget forskellige, er vi bundet sammen af et større fælles mål: Visionen om at skabe grønne alternativer og udvikle forretningen uden at succesen sker på bekostning af mennesker og miljø.

Dit fællesskab med andre grønne virksomheder.
I GoGreen-netværket er der plads til alle, der arbejder seriøst med bæredygtighed. Lever du op til kriterierne, kan du blive medlem – lever du endnu ikke helt op til kriterierne, kan du få hjælp til at komme i gang og blive inspireret af virksomhederne i netværket. Læs om kriterierne her.

cbs1

Vi holder 4 netværksmøder om året. I dette fortrolige forum får du viden og sparring fra personer, der kan udfordre dig og give dig kvalificeret rådgivning, så du får et stærkere og mere solidt fundament for udviklingen af din forretning. Netværket inspirerer dig til at hæve barren. Her kan du teste nye forretningsidéer og hente inspiration til nye måder at håndtere dine opgaver og udfordringer på.

Energien på disse netværksmøder kan mærkes. Det kan være en ensom kamp at drive en ansvarlig og bæredygtig forretning med ekstra regler og krav. I netværket er du aldrig alene, og mødes med en masse mennesker, der på tværs af brancher vil det samme som dig.  Der er rent faktisk MANGE andre som dig, der har taget ansvaret på sig og driver bæredygtige virksomheder, hvor hensyn til miljø og social ansvarlighed også spiller en rolle på bundlinjen.

BOB 21.09

Vores mange kommunikationsplatforme er dine kanaler ud til kunder, der leder efter grønne alternativer. Samlet set er GoGreen Danmark-kanalerne ét stort grønt talerør, hvor vi kun fortæller om bæredygtige virksomheder i netværket. Du får en profil på hjemmesiden og kan promovere dine events på forsiden under nyheder. Du får en adresse på vores fysiske bykort og en GoGreen-sticker, du kan sætte på døren, så kunderne kan finde dig fra gaden. I 2017 udvikler vi en app, der gør det endnu nemmere at finde dig.

fiskebaren 4. 15 marts

Læs mere om, hvilke kriterier du som virksomhed skal leve op til her, og hent en printvenlig oversigt over priser og medlemskaber her.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du bliver medlem, så ring eller skriv til os.

Pia 40 52 81 81.