INVITER DINE SMAGSLØG PÅ EN UTRADITIONEL VINAFTEN – WINEBATTLE NO 1

Biovin, øko, terroir eller naturvin? Kom med til GoGreen Danmarks vinsmagning og inviterer dine smagsløg på en utraditionel aften i selskab med fem passionerede GoGreen-vin-eksperter.

Smag, duft, nyd og blive klogere på, hvad forskellen er på de mange betegnelser og lyt til din egen smagsfornemmelse -hvad kan du lide? Lyder det som lige noget for dig, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til info@gogreendanmark.dk.  Oplys navn+antal deltagere, hvorefter du får en bekræftelse tilsendt med betalingsoplysninger og yderligere information. Din betaling bekræfter din tilmelding.

Vin-nørderi er en ting, smag en anden, og det er din smag der bestemmer, om du kan lide en vin eller ej. Vi vil gerne introducere dig til vin uden kunstig tilsætning og sprøjtning, som den konventionelle vin er fyldt med og give dig en oplevelse af, hvordan vin også kan smage.

Den 29. maj inviterer vi dig inden for i et unvers af lækker øko, bio og naturvin, når du skal smage på ikke mindre end 10 forskellige vine. Kom med og mød 5 passionerede GoGreen-vineksperter og hør deres historie og holdninger til smag og den vin, de står for

Rune Friberg fra BOB – BioMio Organic Bistro,
Kim Backe fra Backe Vin
Regin Dahl fra Vinkapellet
Julie Claudi         fra –Muld KBH
Stefan Jensen fra  Terroiristen Vinbar og -Butik

Vores vinsmagning er dedikeret den gode smag, og er en guide til dine smagsløg. Du får indsigt i 10  herlige vine, hvor det både handler om smag, jordbund og klima.

Som aftenen skrider frem bliver du uden tvivl klogere (og sikkert også mere opstemt) og hel sikkert klar til at kåre den vin, du synes smager aller bedst. Og måske er du oven i købet den heldige vinder af den vin, der får flest stemmer?

SÅDAN KOMMER DU MED

Du får hele herligheden og denne aften for 275,- pr person og med i prisen følger også lidt lækkerier fra Bob BioMio Organic Bistros skønne køkken

OBS. Begrænsede antal pladser -tilmelding via email nødvendigt.

Tilmeld dig ved at sende en mail til info@gogreendanmark.dk.
Oplys navn+antal deltagere, hvorefter du får en bekræftelse tilsendt med betalingsoplysninger og yderligere information. Din betaling bekræfter din tilmelding.

Vi glæder os til at dele denne aften med dig!