FISKERIKAJEN – SKÅNSOMT FANGET FISK ER GODT FOR BÅDE HAV OG MILJØ

Bæredygtig fisk kan være svær at opdrive, men hos Fiskerikajen i Torvehallerne kan du slå dig ned med tilberedt kvalitetsfisk eller købe med hjem til køkkenet.

Besøg Fiskerikajen i Centrum eller på deres hjemmeside og Facebook

Hvis du vil være sikker på, at din fisk er fanget efter bæredygtige principper, skal du handle din fisk hos Fiskerikajen. Fisk og skaldyr leveres frisk fra Fiskerikajens butik i Rungsted Havn, som også leverer fisk til flere af landets mest kvalitetsbevidste restauranter.

Fiskerikajen støtter Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri, og er sammen med blandt andet Verdensnaturfonden og Langø Fiskeriforening med til at fremme udviklingen af bæredygtigt og skånsomt kystfiskeri med projektet ’Naturskånsom fisk – fra hav til tallerken’. Målet er at udnytte havets naturressourcer bæredygtigt, så der skabes et hav i balance og med en sund og robust fiskebestand.

I Fiskerikajens stand i Torvehallerne kan du købe frisk fisk og skaldyr med hjem, eller slå dig ned med hjemmelavet Fish ‘n Chips, fiskefrikadeller eller lækre moules mariniéres med pommes frites. Skal det være lidt ekstra eksklusivt kan du også nyde friske østers med et koldt glas hvidvin på det pulserende torv foran hallerne ved Nørreport.

Adresse: Israels Plads 18 (Kødbyen, stade H9G9), 1362 Kbh. K.
Kontakt og åbningstider: www.fiskerikajen.dk

Muslinger, østers og fish ‘n chips er specialiteterne hos Fiskerikajens stand i Torvehallerne.

 

Kompetente fiskehandlere står klar til at rådgive dig med fisk og skaldyr, så du får det bedste resultat, når du slår dig løs i køkkenet.

 

Standen byder på et kæmpe udvalg af friskfanget fisk og skaldyr fra det danske hav.

Du finder Fiskerikajen her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *