FAIRCOTTON – HÅNDTRYKTE PRINT PÅ ØKOLOGISKE FAIRTRADE T-SHIRTS

Hos Faircotton får du certificeret økologisk og fairtrade-mærket bomuldstøj –med og uden print. De fine bomuldstryk repræsenter en kærlighed til Nordatlanten, og der er både tænkt historie og budskab ind i designet.

Besøg Faircotton på Frederiksberg eller på deres hjemmeside.

Faircotton er nordisk design, bæredygtig produktion og holdbarhed i én og samme beklædningsdel. På hjemmesiden kan du nemlig bestille 100% økologiske fairtrade-tøj indenfor både t-shirts, muleposer og hættetrøjer eller få speciallavet en kollektion til din virksomhed, konference eller event.

Det danske koncept er udviklet af designer og fotograf Anne Marie Sørensen, der også selv designer prints til Fairconttons egen kollektion, Polar Bear Collection. Motiverne for de smukke prints er et resultat af hendes egen interesse for Nordatlanten og det arktiske områdes skrøbelige natur, og der er derfor også stærke budskaber omkring natur, miljø og klima at finde i både valg af design og bæredygtige materialer.

 

Adresse: Pile Alle 55, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.faircotton.dk

Motiverne i Polar Bear-kollektionen indeholder både natur og dyr, som relaterer sig Nordatlanten og naturen på Antarktis. Du kan bestille kollektionen online på Faircottons hjemmeside og hos udvalgte forhandlere rundt omkring i Danmark.

 

bæredygtig print tøj

Faircotton printer også til organisationer, institutioner og virksomheder, og hjælper med både design og print af unikke personlige tryk. 

faircotton 100% økologisk tøj

Alle produkter hos Faircotton er certificeret efter de højeste standarder indenfor miljø og social ansvarlighed, og der er derfor tænkt miljøvenlighed, etik og gode arbejdsvilkår ind i produktionen.

Du finder Faircotton her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *