Ethique – Feminint lingeri af sunde, naturlige materialer

Hvis du er til franske blonder og lingeri, der ikke går på kompromis med miljøet og din sundhed, er det her du skal købe dit undertøj fremover. Hos Ethique finder du bæredygtigt lingeri i økologiske og organiske materialer.

Besøg Ethique online på deres webshop.

Det er ikke let at finde undertøj, hvor bæredygtighed og allergivenlige materialer forenes med et feminint look. Men nu skal du ikke lede længere. Hos Ethique prioriteres designet lige så højt som din sundhed og miljøet. Stilarten er feminin med inspiration fra klassiske designs og fransk lingeri. Det er svært ikke at gå shop-amok på Ethiques webshop – specielt når man nu kan gøre det med en god samvittighed.

Kontakt: www.ethique.dk

økologisk lingeri

Alle Ethiques produkter er fremstillet i materialer, som er opstået fra naturen. Materialerne er frie for kemikalier og kunstoffer, som kan fremme allergi og lukke hudens tilgang til luft.

 

økologisk feminint undertøj

Ethique støtter fabrikker, som arbejder med materialer, der er allergitestet samt dyrket naturligt fra jorden. Alle Ethiques leverandører lever op til deres krav om en bæredygtig produktion.

 

bæredygtig lingeri og kjoler

Hos Ethique finder du også elegante kjoler som denne, der er lavet af smidige og silkebløde fibre fra fyrretræet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *