DONKEY REPUBLIC – 24/7 CYKELUDLEJNING I DIT LOKALOMRÅDE

Med denne app har du altid en cykel ved hånden, når du skal på tur rundt i det Københavnske eller ønsker at udforske det store udland på to hjul.

Besøg Donkey Republic i København eller på deres hjemmeside og Facebook.

Donkey Republic har en stor passion for cykler og bæredygtighed, og arbejder på at gøre cyklen til det mest attraktive transportmiddel i København og i en lang række andre storbyer. Deres app ‘Donkey Republic – Rent a bike’ bygger på selvbetjening, og du kan derfor leje en cykel nær dig 24 timer i døgnet alle ugens dage.

Målet er at gøre det nemt, billigt og tilgængeligt at leje en cykel for både lokale og turister. For at kunne leje en cykel hos Donkey Republic skal du installere deres app på din telefon og finde den nærmeste fysiske cykelstation. Du låser cyklen op gennem app’en, og kan leje op til fem cykler i alt fra to timer og flere uger frem.

Cykeludlejningstjenesten passer derfor både til turister, som ønsker en spontan tur rundt i København, og til personer som er på ophold og har brug for et bæredygtigt og praktisk transportmiddel i en længere periode.

Kontakt og downloading af app: www.donkey.bike

Du finder Donkey Republic’s cykler rundt omkring i København, så du altid har en delecykel ved hånden.

 

Donkey Republic er en dansk virksomhed, men har cykler rundt omkring i hele verden, så flere befolkningsgrupper og turister kan nyde godt af deres cykel-service.

 

Navnet kommer af æslets status som foretrukne transportmiddel i en lang række lande. Donkey Republic arbejder på at nå samme status med deres tilgængelige og billige cykeludlejning.

Du finder et kort over Donkey Republics cykeludlejning-stationer her.