DEN VEGANSKE BUTIK – alle dine veganske varer samlet ét sted

Er du veganer eller prøver du at leve en mere vegansk livsstil? Så er det et must, at du kender Den Veganske Butik. Du finder alle de veganske produkter, du har brug for i din hverdag – og lidt mere til.

Besøg Den Veganske Butik i Centrum eller på deres hjemmeside.

Med sin centrale placering tæt på Nørreport Station er det nemt lige at svinge forbi Den Veganske Butik, når du er på farten med tog, metro eller bus eller er inde og ose i København.

Den Veganske Butik byder på veganske alternativer til alle de hverdagsprodukter, du holder så meget af. Du finder alt fra veganske vingummibamser, kager og is til kølevarer og madlavningsprodukter. Med et engangsbeløb på 150 kr. kan du blive medlem af Den Veganske Butik og få gode rabatter, hver gang du handler der. Og det tør vi godt love, at du kommer du til at gøre tit, når først du har handlet der én gang.

Adresse: Rosenborggade 12, kld. th., 1130 København K
Kontakt og åbningstider: www.denveganskebutik.dk

Medlemskort til Den Veganske Butik

Et medlemskort giver op til 30 % rabat, hver gang du køber ind i Den Veganske Butik. Du kan købe dit medlemskort i butikken eller skrive til dem, så sender de det til dig.

 

14484697_1662249197437620_977367888566310964_n

Den Veganske Butik er drevet af frivillige kræfter. Det medvirker til, at du kan handle en hel del billigere i Den Veganske Butik end i de fleste andre helsekostbutikker.

 

Den Veganske Butik facade

Hvis vi skal nå at nedsætte Danmarks CO2-udslip til et minimum inden 2025, som er politikernes mål, så skal der mere til end nye el-motorer, vedvarende energi og genbrugsplast. Veganisme er vejen frem, og Den Veganske Butik er en god hjælpende hånd, hvis du ønsker at hjælpe klimaet – og din egen sundhed.

Du finder Den Veganske Butik her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *