DECOR FARVER – NATURMALING UDEN GRIMME GIFTSTOFFER

Naturmaling er bæredygtighed på vægge og loft

Besøg Decor farver i Centrum eller på deres hjemmeside med webshop og Instagram.

Decor sælger naturmaling uden MI – det meget omtalte konserveringsmiddel, som ofte bruges i vandbaseret maling for at få den til at holde længere.

MI betyder methylisothiazolinone, og det lyder lige så slemt, som det er. For at få malingen til at holde længst muligt, bliver der puttet konserveringsstoffer i. Men MI skal du undgå (også hvis du støder på det i andre sammenhænge), da det kan give kraftige allergiske reaktioner såsom voldsomme udslet, kløe og svie. Men det får du ikke, når du maler med naturmaling. Naturmaling betyder maling uden opløsningsmidler, akryl stoffer, VOC, phthalater og kraftfulde konserveringsmidler, så det er maling, du kan holde ud at være i stue med.

Decor farver er både Københavns og landets største farvehandel dedikeret til bæredygtighed, og har udviklet sin egen vægmaling, som har fået Indeklima Mærket. Mix og bland i butikken, hvor du finder alt, hvad du behøver, når du skal male dine lofter og vægge, dekorere stole, eller hvad du ellers kan finde på.

Adresse: Vendersgade 5,1363 København K
Kontakt og åbningstider: www.decorfarver.dk

Decor sælger et bredt udvalg af maling til blandt andet vægge og loft, træ- og murværk og kunstnerartikler.

 

skindergade 6

Alle produkterne bygger på bæredygtige principper, og Decor har fået certificeret indeklimamærket væg-og loftmaling, som medvirker til at forbedre indeklimaet i boligen, skolen eller arbejdspladsen.

 

Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig mærkningsordning for produkter og materialer, der har dokumentation for, at produktet ikke afgiver en masse giftige dampe, mens du maler. Ordningen er frivillig og udviklet af Teknologisk Institut.

Du finder Decor farver her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *