COPENHAGEN SEEDS – DYRK DIN EGEN ØKOLOGISKE OG BIODYNAMISKE HAVE

Det er både sjovt, rekreationelt og godt for miljøet at dyrke sine egne afgrøder. Copenhagen Seeds arbejder derfor på at fremme lokale hjemmedyrkninger med særlige frø, så du kan have grønne fingre uanset om du bor i lejlighed eller hus.

Besøg Copenhagens Seeds på deres hjemmeside med webshop og på Instagram.

Der findes en masse spændende nordiske havesorter, som er bevaringsværdige og mulige at dyrke i byen. Copenhagen Seeds har derfor udviklet særlige frø-kollektioner i praktisk genanvendelig emballage, som gør det nemt for dig at dyrke dine egne afgrøder i både have, køkkenhave, byhave og på altanen.

Frøene er biodynamiske og økologiske, og fremstilles derfor uden brug af kemikalier. Når du panter frøene, får du derfor automatisk friske økologiske grøntsager, der samtidig er tilpasset netop det klima, du bor i. På webshoppen kan du vælge mellem et hav af forskellige lækre grøntsagsfrø, som eksempelvis tomat, spinat og alverdens former for kål. Sammen med dit køb får du også en masse viden omkring sorter, dyrkning og høst, så du er godt rustet til at høste frugterne af dit arbejde år efter år!

Bestil dine frø online på Copenhagen Seeds hjemmeside: www.copenhagenseeds.dk

Frøkollektionerne sammensættes fra sæson til sæson, og kommer i flotte genanvendelige pakker. Hver pakke indeholder frø til én eller to sæsoner, og målet er, at du fremadrettet selv kan høste nye dyrkbare frø fra dine afgrøder.

 

Alle kan være med, når der skal dyrkes og høstes grøntsager på hjemmefronten. De mange kollektioner gør det muligt at finde netop de sorter, der passer til dine behov, og så er der masser af hjælp at hente hos det passionerede team bag Copenhagen Seeds.

 

Frøene dyrkes lokalt i Danmark og i Nordeuropa hos økologiske og biodynamiske frøavlere. Ved at dyrke frøene lokalt får du klimatilpasningsdygtige frø, som både opretholder biodiversiteten og sikrer bevarelsen af de særlige nordiske sorter.