Café N – PLANTEBASERET MAD LAVET FRA BUNDEN

Hos Café N i Blågårdsgade er der dømt 100% plantebaseret sund mad lavet fra bunden og tilbagelænet hygge på én gang – og så er prisen også fair, så alle kan være med.

Besøg Cafe N på Nørrebro eller på deres hjemmeside og Facebook.

Hos Café N er der god stemning og vegansk mad til den lette og store sult. Maden er 100% plantebaseret, hvilket betyder, at der ikke indgår nogle former for animalske ingredienser. Menukortet byder både på sunde burgere med rodfrugtspomfritter, salater med god smag og forskellige søde og salte snacks. Der er altid fyldt godt op med mad på tallerkenen, og det er med god samvittighed, at man går mæt fra Café N.

Café N serverer også vegansk kage, hvor udvalget varierer. Men kagerne er altid lækre og saftige, så der er god grund til at komme flere gange! Til måltidet kan du købe øko-øl og -vand, eller nyde en kop skummende cappuccino og forfriskende mynte-the.

Adresse: Blågårdsgade 17, 2200 København N
Kontakt og åbningstider: www.cafe-n-2200.dk

Vegansk burger

Her ses en lækker klassiker, som er værd at rejse langt for. For en meget fair pris får du en burger med en lækker plantebøf og hjemmebagt brød, pommesfritter af rodfrugter med hjemmelavet mayo, frugt og en friskpresset juice af appelsin, gulerod, rødbede og ingefær.

 

cafe-n-inside

Du kan både nyde mad og drikke indenfor i hyggelige omgivelser eller udenfor, når vejret tillader det.

 

cafe n vegansk kage

Café N serverer et varierende udvalg af lækre veganske kager til 25 kroner.

Du finder Cafe N her:

One thought on “Café N – PLANTEBASERET MAD LAVET FRA BUNDEN

  1. Pingback: CAFÈ N - PLANTEBASERET MAD LAVET FRA BUNDEN - GoGreen Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *