COUSINS – INTERIØR, BLOMSTER OG CAFE

Nyd din økologiske kaffe, mens du snuser rundt i butikken og bliver fristet af hånddrejet keramik og skønne møbler, designet af planker, gulve og paneler fra gamle huse. Maden byder både på raw, vegetariske og veganske muligheder.

Besøg Cousins i Centrum eller på deres hjemmeside og Facebook.

Det var en drøm, der gik i opfyldelse for de to fætre, Allaa og Heidar, da de overtog det gamle vaskeri i Vendersgade. Ideen med at kombinere en café med en interiør- og blomsterbutik er resultatet af to passioner, der smelter sammen.

Hos Cousins kan du købe alt, hvad du falder for. Alt fra borde, bænke og lamper, til kopper og skåle kan købes. Kan du lide den kop, du får serveret din øko-kaffe i, kan du købe den med hjem, og hvis bordet du sidder ved lige er sådan ét, du har ledt efter, så har du nu fundet det!

Møblerne er skabt ud af gamle døre, vinduer, karme, lofter paneler og andet godt fra huse, der er revet ned. Herefter tager et familiefirma i Indien over og designer nye møbler med sjæl, patina og historie. Keramikken er hånddrejet i Frankrig, og de fleste tekstiler er også skabt af genbrugsuld. Er du i tvivl, så spørg, før du køber. Det eneste, der endnu ikke er ægte grønt er blomsterne.

Caféen er åben fra morgenstunden, og alle retter er kreeret efter opskrifter af Lone Kjær, der bl.a. er kendt for kogebogen ‘Sund på den fede måde’. Brødet og kagerne kommer fra en anden GoGreen-klassiker Det Rene Brød, som specialiserer sig i lækre økologiske brød og kager.

Adresse: Vendersgade 13, 1363 København K
Kontakt og åbningstider: www.cousins.dk

Cousins, eco coffee

Cousins er en lys og hyggelig café – og vi elsker idéen om, at man kan blive forelsket i nye planter eller møbler, mens man nyder sin kaffe.

 

økologiske kaffe

Kaffen og kagerne er virkelig gode! Der serveres økologisk kaffe, som er friskristet og kommer fra Østerlandsk Thehus.

 

vegetarisk salat

Cousin er en vegetarisk restaurant – og er eksperter i lækre og nærende salater!

 

Bæredygtig håndværk

Du er sikker på godt håndværk skabt efter bæredygtige principper, når du handler hos Cousins. Og så er alt ganske stilfuldt på samme tid.

Du finder Cousins her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *