BYENS BAZAR – KØB OG SALG AF UNIKKE LOPPEFUND

Byens Bazar elsker genbrug, og ønsker at gøre det nemt og sjovt både at købe og sælge brugte ting og sager. I den store butik kan du gå på opdagelse blandt stativer og stande, og gøre unikke fund inden for blandt andet brugte møbler, smykker, boligting, udklædning, samleobjekter og antik legetøj.

Besøg Byens Bazar i Helsingør eller på deres hjemmeside og Facebook.

Cirkulær økonomi er et af de helt store begreber indenfor bæredygtighed, og Byens Bazar er med sit ‘loppesupermarked’ et modstykke til den udbredte brug-og-smid-væk-kultur. Bazaren er en kombination af loppemarked og genbrugsbutik, hvor du som forbruger kan shoppe spændende billige genbrugsvarer eller sælge ud af dine egne.

Hvis du ønsker at sælge dine gamle ting, har butikken lavet et system, hvor du overlader al det besværlige arbejde til dem. Ved at købe en stand i butikken, leverer du blot dine brugte ting med angivne priser, hvorefter butikken står for selve salget.

Efterhånden som dine ting sælges, overføres pengene til din konto. På den måde slipper du for at sælge dine ting på loppemarkeder eller på nettet, og der er ingen prutten-om-prisen. Så kan du både tjene en skilling på dine gamle ting i garagen og glæde miljøet og andre mennesker, som måske netop lige står og mangler dit aflagte antikke smykke eller rustikke skrivebord!

Adresse: Prøvestensvej 28, 3000 Helsingør
Kontakt og åbningstider: www.helsingoer.byensbazar.dk

Der er mange spændende ting at komme efter i den store butik, hvor der ofte kommer nye varer.

 

Du finder også designervarer i butikken, som har nummererede stande. Der holdes styr på de forskellige varer med skiltninger, som viser pris og nummer på den pågældende sælger.

 

Butikken er det oplagte sted at finde sjove og anderledes ting. Pift for eksempel højtiderne op med genbrugsting fyldt med sjæl og historie som disse smukke juletræsfødder.

 

Du finder Byens Bazar her: