BRIX BROCANTE – FRANSK OG EVENTYRLIG VINTAGE INTERIØR

Stilen er både dekadent, kantet og cool hos Brix Brocante, der forhandler smukke franske genbrugsfund. Sortimentet byder på både stort og småt til hjemmet, og hver enkelte vare håndplukkes på ture rundt i romantiske Frankrig.

Besøg Brix Brocante på Frederiksberg eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook

Den store interesse for genbrug og boligindretning skinner igennem i den fine butik midt på Peter Bangs Vej. Varerne på hylderne er på én gang helt igennem noget for sig og samtidig en del af et personligt, stilsikkert og sammenhængende sortiment. Udvalget byder både på pyntegenstande, glas, lamper og møbler.

Bag hver enkelte vare er en historie, som ejer og genbrugsentusiast, Maria Brix, står klar til at fortælle dig i butikken. De mange smukke varer findes nemlig løbende under rejser i Europa, fortrinsvis Frankrig, hvor hendes passion og flair for indretning sættes i spil. På den måde finder kun de lækreste og mest unikke varer vej til hylderne, så du altid har nye spændende ting at gå på opdagelse i, når du besøger butikken.

Adresse: Peter Bangs Vej 62, 2000 Frederiksberg 
Kontakt og åbningstider: www.brixbrocante.dk

Butikken på Frederiksberg er lille og hyggelig, og byder dig indenfor til en snak om fransk design og genbrug. Maria har en kæmpe viden på området, og deler også gerne ud af gode råd omkring stil og boligindretning.

 

Alle varerne er genbrug, og mange af tingene har derfor også haft et spændende liv før deres tid i butikken. Sortimentet spænder bredt, og du kan derfor fylde hele hjemmet op med de mange gode historier.

 

Sortimentet udvides løbende, og mange af de nye varer lægges op på butikkens Instagram. Her kan du også finde masser af inspiration til din indretning, og blive fascineret over hvor smuk, delikat og indbydende genbrug kan være.

Du finder Brix Brocante her: