ANNA MOLTKE-HUITFELDT JEWELLERY IN LIFE

Smykker med ansvar

Besøg Anna Moltke-Huitfeldt online på hendes hjemmeside og Facebook

“Når vi giver smykker i kærlighed for at forkæle dem, vi elsker, er det vigtigt, at de værdier vi lægger til grund for kærligheden, er udvundet i respekt og med ansvar for mennesker og den verden, vi alle lever i”.

Så fint kan det udtrykkes, når man er smykkedesigner og mener, at respekt, ansvar og kærlighed er det vigtigste i livet. Det afspejler sig også i smykkerne, der er SÅ fine, at det næsten er umuligt at vælge mellem de unikke og håndlavede designs skabt af Fairtade og bæredygtige råmaterialer.

Siden 2004 har Anna skabt sine smykker i sit værksted, der ligger midt i naturen. Værkstedet har som det første i Danmark været certificeret på ædelmetaller siden 2012. Smykkerne er både Fairtrade og Fairmined (Alliance for Responsible Mining). Du kan derfor næsten altid få at vide, hvor råmaterialerne kommer fra.

Udover at skabe skønne smykker ønsker Anna Moltke-Huitfeld at skabe gennemsigtighed omkring råmaterialer og sikre, at minearbejdere får en fair pris for deres arbejde, så de kan opbygge en bæredygtig fremtid. Smykkerne kan købes gennem hjemmesiden og hos forskellige online forhandlere og hos butikken River and Raven i Centrum.

Kontakt og forhandlere: www.moltke-huitfeldt.com 

Annas smykker består bl.a. af fair trade guld. Dette er noget nyt smykkedesignere er begyndt på, men hun mener, vi skal vælge respekten til.

 

De håber, at det naturlige valg vil gøre forskellen, for minearbejdernes liv og muligheder for at opbygge et bæredygtigt liv for sig selv og fremtidige generationer.

 

Anna Moltke-Huitfeldt er inspireret af naturen og alt dens organiske materiale.

 

Du finder River and Raven her: