42RAW – PLANTEBASERET OG GLUTENFRI MAD MED RØDDER I RAWFOOD

Hos 42Raw får du smagfuld og mættende mad, der booster dit immunforsvar med fibre, vitaminer og antioxidanter. Maden er nemlig 100% plantebaseret, laktose- og glutenfri, og sortimentet udvides konstant med sunde og økologiske råvarer.

Besøg 42Raw på Frederiksberg eller på deres hjemmeside og Instagram

42Raw startede som en klassisk rawfood-restaurant, og har sidenhen udviklet konceptet med anretninger, som også ligger udenfor denne kategori. På menukortet finder du salater, sandwiches og andre klassiske retter, som er gentænkt med din velvære for øje. Maden er derfor let og energigivende, samtidig med at du heller ikke går sulten fra bordet.

Intet er helt traditionelt hos 42RAW, og selv din kaffe kan spices op med spændende ingredienser som eksempelvis rødebede, matcha og gurkemeje. Når den søde sult presser sig på, er der også hjælp at hente i de mange sunde alternativer. Menuen bugner nemlig af farverige smoothies, juicer og milkshakes lavet på økologisk frugt og grønt og forskellige former for plantemælk. Du kan også give dig i kast med en af de mange spraglede bowls, der er proppet med superfoods og lækre toppings.

Adresse: Falkoner Allé 21 (Frederiksberg Centret), 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider
www.42raw.dk

Der fuld knald på farverne hos 42Raw, hvor frugter og grøntsager får lov at bevare deres smag, farve og kraft!

 

Menukortet byder på søde og salte anretninger fyldt med superfoods, som udover at smage fantastisk, også fylder godt i maven og holder dig mæt i lang tid.

 

42Raw holder til i Frederiksberg Centret midt på Frederiksberg. Restaunten er stor og lys, og der er derfor god plads, når du beslutter dig for et grønt alternativ til frokosten under dit besøg i centret.

Du finder 42Raw her: